Primăria Constanța vrea să construiască blocuri ANL în Palazu Mare

piața imobiliară constanta

Primăria Constanța vrea să construiască blocuri ANL cu 88 de apartamente pentru tineri în Palazu Mare și a cerut în acest sens, azi, avordul de mediu. Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a decis că proiectul nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Prin proiect se propune construirea unui bloc de locuinţe colective cu parter și trei etaje care va cuprinde 88 de unităţi locative.

  • Suprafaţă teren=5287 mp din acte şi 5722 mp din măsurători.
  • Suprafaţa construită propusă=1622,56 mp
  • Suprafaţa desfăşurată propusă=6490,24 mp.
  • Suprafaţă spaţii verzi=1059,10 mp.
  • Suprafaţă alei de acces pietonal şi auto=2696,04 mp
  • Număr locuri de parcare=106.
  • POT propus=28,35%.
  • CUT propus=1,13.

Pe teren exista, in prezent, fundatiile partiale ale unei constructii executate in perioada 2003-2004 si nefinalizate care urmeaza a se desfiinta conform concluziilor expertizei tehnice efectuate asupra lor. Suprafaţa fundaţiilor existente care se vor desfiinţa este de 1117 mp.

Orice persoană care face parte din publicul interesat şi care se consideră vătămată într-un drept al său ori într-un interes legitim se poate adresa instanţei de contencios administrativ competente pentru a ataca, din punct de vedere procedural sau substanţial, actele, deciziile ori omisiunile autorităţii publice competente care fac obiectul participării publicului, inclusiv aprobarea de dezvoltare, potrivit prevederilor Legii contenciosului administrativ nr. 554/2004, cu modificările şi completările ulterioare.

Se poate adresa instanţei de contencios administrativ competente şi orice organizaţie neguvernamentală care îndeplineşte condiţiile prevăzute la art. 2 din Legea nr. 292 privind evaluarea impactului anumitor proiecte publice şi private asupra mediului, considerându-se că acestea sunt vătămate într-un drept al lor sau într-un interes legitim.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Soția lui Ilie Năstase a depus actele de divorț la Judecătoria Hârșova

Tue Mar 2 , 2021
Ioana Simion și Ilie Năstase divorțează după aproape 2 ani de căsătorie. Certurile și violența au dus la ceea ce era de asteptat, și anume divorțul. Marți, 2 martie, o dată cu debutul primăverii, Ioana a luat taurul de coarne și s-a înfățișat la Judecătoria din Hârșova, o localitate situată […]