Primăria Constanța vrea să introducă sens unic pe încă o stradă

Strada Frunzelor a fost reasfaltată recent, deși asfaltul vechi era în stare bună

Sesizările primite de la rezidenții din zonă de către Comisia de Circulație și reprezentanții IPJ Constanța- Serviciul Rutier au determinat Primăria Municipiului Constanța să găsească soluții tehnice pentru reorganizarea circulației rutiere pe strada Frunzelor, tronsonul cuprins între strada Baba Novac și strada Portiței, a anunțat primăria, printr-un comunicat de presă.

Pe acest tronson municipalitatea intenționează să instituie sens unic. Se va circula dinspre strada Baba Novac către strada Portiței. Proiectul de resistematizare urmărește fluidizarea traficului rutier, evitarea blocajelor sau diminuarea vizibilităţii conducătorilor auto. De asemenea, vor fi create noi locuri de parcare pentru riverani.  

Persoanele interesate pot formula propuneri, sugestii şi opinii la adresa de e-mail: servicii.publice@primaria-constanta.ro, până la data de 21.10.2022.  

Proiectul de resistematizare va fi dezbătut în cadrul Comisiei de Circulație iar dacă inițiativa va fi avizată, măsura va fi implementată cu sprijinul IPJ Constanța- Serviciul Rutier.  


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Corina Crețu, diagnosticată cu cancer. Cum a descoperit și ce mesaj are

mar oct. 11 , 2022
Europarlamentarul Pro România Corina Creţu a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer în stadiu incipient vara aceasta, că a fost operată și că face ședințe de radioterapie. În acest context, ea face apel la Guvern să folosească fondurile europene pentru screening, pentru că în România mulţi nu-şi permit controalele […]

V-ar putea interesa și: