Primăria Constanța vrea să modernizeze cartierul Compozitorilor

Primăria Constanța vrea să modernizeze cartierul Compozitorilor

Municipiul Constanța elaborează o nouă documentație de urbanism în cartierul Compozitori, care are drept obiectiv identificarea unor soluții pentru a crește calitatea vieții pentru locuitorii și utilizatorii cartierului.

Se au în vedere intervenții privind organizarea mobilității în zonă, creșterea calității spațiilor publice și a suprafețelor de spații verzi, reguli privind modul în care se pot realiza noi construcții pe parcele libere, cât și modul în care se pot realiza intervenții asupra clădirilor existente.

Pentru a putea pregăti un set de propuneri care să ilustreze cât mai fidel viziunea locuitorilor și constănțenilor despre cum poate fi dezvoltată zona, primăria vă invită să completați următorul chestionar online: https://forms.gle/Uws8GjELNnHcnQ517

Zen Residence
energia residence2 thoughts on “Primăria Constanța vrea să modernizeze cartierul Compozitorilor

  1. Gata? Borduri. Sensuri unice cu sute de indicatoare? Pavele pe trotuare? Si vreo 3 ani de lucrari. Ca pe varianta, pe stefan cel mare, pe lapusneanu. Bravo chitac! Vedea-te-am coleg de pat cu radu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Avarie RAJA pe strada Meșterul Manole din Constanța

Tue Apr 26 , 2022
Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, de pe strada Meșterul Manole (Școala Generală nr. 17), din municipiul Constanța, echipele RAJA au fost nevoite să sisteze furnizarea apei potabile astăzi – 26 aprilie 2022, în intervalul orar 12.45 -18.00. Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din […]