Primăria Constanța vrea să organizeze un eveniment de 1 Mai pe plaja Reyna, cu peste 500.000 de lei

Primăria Constanța a publicat pe 14 martie un anunț prin care caută o firmă care să organizeze spectacole de 1 Mai.

Spectacolele trebuie să aibă loc pe plaja Reyna, potrivit documentelor primăriei. Valoarea estimate este de 443.385 de lei fără TVA, adică 527.628 lei cu TVA inclus. Sursa de finanțare este bugetul local aferent anului 2023.

Primăria condusă de Vergil Chițac știe și cine vrea să cânte. Iată programul pe care îl cere:

  • 29 aprilie: DJ Project și Spike
  • 30 aprilie: Carla’s Dreams, Manuel Riva, Partydul Kiss
  • 1 mai: Smiley, Albwho.

Scena va avea 10 metri pe 8 metri și va fi adaptată la condiții meteo nefavorabile. Organizatorul va amplasa și un ecran Led de exterior de 40 mp. Sonorizarea trebuie să fie adecvată pentru un număr de 7.000 – 8.000 de spectatori. Cel care va primi contractual trebuie să asigure și minimum doi agenți de pază în timpul fiecărui eveniment.

Spectacolele trebuie să fie promovate prin 5 spoturi difuzate pe o stație radio și 10 materiale editoriale în mediul digital. Așadar, o promovare media minimă.

Plaja Reyna, ca și restaurantul cu același nume, este operată de ONE PREMIUM SERV S.R.L. Firma care ca asociat unic pe Kanmaz Mihaela, potrivit Confidas.ro. În 2021 a avut o cifră de afaceri de 1.104.249 lei, un profit net de 225.609 lei și datorii totale de 275.578 lei.

Recomandări:

Primarul Vergil Chițac recunoaște: „Constanța este în faliment. Cu atât mai mult față de anii trecuți”

Constănțenii vor putea dansa pe melodia „Se mărită Mona mea”, de ziua lor, pe banii lor

Sursă foto: Booking.com


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Primăria Constanța vrea să organizeze un eveniment de 1 Mai pe plaja Reyna, cu peste 500.000 de lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ce pedeapsă a primit adolescentul care a distrus un bloc și 37 de mașini

mar mart. 14 , 2023
Adolescentul care, în decembrie 2021, a provocat incendiul de la un bloc din Constanţa, în urma căruia 150 de apartamente au fost afectate şi 37 de maşini au fost distruse, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Constanţa la trei ani şi patru luni de internare într-un centru de […]

V-ar putea interesa și: