Primăria Constanța vrea să subvenționeze gigacaloria din bani publici tot anul

Primăria Constanța vrea să subvenționează gigacaloria și după 1 aprilie 2023, pe toată durata anului.

De măsură vor beneficia toți abonații sistemului centralizat de încălzire pentru apa caldă pe care o folosesc.

Decizia o vor la consilierii municipali în ședința ordinară de joi, 30 martie de la ora 14.00.

Primarul Vergil Chițac a propus un proiect de hotărâre pentru stabilirea prețului local pentru populație al energiei termice furnizată de către societatea Termoficare Constanţa S.R.L. şi a subvenției unitare acordată populației pentru perioada 01.04.2023-31.12.2023, în municipiul Constanța.

Primarul vrea ca în perioada menționată populația să plătească 450 de lei pentru o gigacalorie, iar diferența până la 1.801,91 de lei, adică 1.351,91 de lei să o suporte din bugetul local, adică din taxele și impozitele constănțenilor și firmelor.

Ședința se va desfășura ca și până acum prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 comentarii la “Primăria Constanța vrea să subvenționeze gigacaloria din bani publici tot anul

  1. Unul care are incalzire proprie sa sustina pe altii care stau pe incalzire centrala! Va pare un lucru normal sau o ciordeala electorala?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Iată dovada că municipiul Constanța nu are nevoie nici de un CET nou, nici de schimbarea conductelor

Dum mart. 26 , 2023
În campania electorală, Vergil Chițac publica un articol amplu pe site-ul său în care ne spune că nu un nou CET este soluția pentru termoficarea din Constanța. Asta voia Radu Mazăre cu mulți ani în urmă. Mai spunea și că înlocuirea conductelor va produce un deranj enorm, care nu se […]
electrocentrale sa cet palas

V-ar putea interesa și: