Primăria Constanța vrea spații verzi ca-n București și Oradea

Primăria Municipiului Constanța organizează pe 15 ianuarie 2021, ora 10:00, o ședință de lucru online pentru întocmirea Regulamentului Spațiilor Verzi din municipiul Constanța.

Primăria Municipiului Constanța organizează pe 15 ianuarie 2021, ora 10:00, o ședință de lucru online pentru întocmirea Regulamentului Spațiilor Verzi din municipiul Constanța.

„Municipalitatea a invitat la consultare agenți economici de profil, ONG-uri, instituții de învățământ superior de specialitate din Constanța și București. Pornind de la regulamentele din București și Oradea care au fost trimise spre consultare, urmează să fie trasate și reglementările necesare la nivel local.”, spun reprezentanții primăriei, printr-un comunicat de presă.

Sesiunea va avea loc în mediul online iar participanții vor primi în timp util un link de conectare.

De asemenea, orice persoană interesată poate trimite propuneri și sugestii pe adresa de mail servicii.publice@primaria-constanta.ro

„În Constanța nu a existat un regulament de acest tip, de aceea spațiul verde a avut parte mult timp de un tratament necorespunzător. Este momentul ca acest lucru să se schimbe.”, se mai arată în comunicat.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

România a vaccinat împotriva covid-19 o persoană la fiecare 5 secunde

Mon Jan 11 , 2021
Ritmul de vaccinare împotriva covid-19 a crescut, în ultimele 24 de ore, o persoană fiind vaccinată, în medie, la fiecare 5 secunde. Potrivit datelor puse la dispoziția CNCAV de către Institutul Național de Sănătate Publică, prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), care ține evidența vaccinărilor, situația din ziua […]
vaccinare-evidenta