Primăria Cumpăna confundă mall-urile de cumpărături cu molurile portuare. De ce s-a dus Mariana Gâju în China

china mariana haju

Primărița din Cumpăna, Mariana Gâju, se află într-o vizită oficială în China.

Reprezentanții primăriei au transmis, printr-un comunicat de presă, că astăzi au avut loc discuții bilaterale cu reprezentanții primăriei Municipalității Ningbo.

Acestea au cuprins „documentarea si informarea reciproca cu privire la intenția părții chineze de a realiza o serie de investiții majore pe raza teritorială a județului Constanța (mall-urile 3 și 4 din Portul Constanța, centrul de reciclare și transformare integrală a deșeurilor municipale în energie și materiale de construcții, parcul industrial de pe raza comunei Cumpăna).

Reprezentanții Primăriei Cumpăna confundă mall-urile, adică centrele comerciale din care ne cumpărăm mâncare și haine, cu molurile portuare, diguri de piatră construite spre larg, la intrarea într-un bazin portuar, pentru a micșora acțiunea valurilor sau pentru a forma cheuri suplimentare.

Delegatia judetului Constanta este formata din reprezentanti ai Institutiei Prefectului –Judetul Constanta, Consiliului Judetean Constanta, Primariei Municipiului Constanta, C.N. Administratia Porturilor Maritime S.A. Constanta, presedintele Bancii Romano – Chineze.

Biletul de avion pentru o singură persoană a costat 8.984 de lei.

Din delegație face parte și subprefectul Dan Jeacă.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

RADET Constanța atenționează: cine are restanțe nu primește căldură

Tue Oct 17 , 2017
RADET Constanța îi atenționează pe toți consumatorii care înregistrează restanțe la plata facturilor că nu vor beneficia de căldură la începerea sezonului de furnizare. Pentru a evita o astfel de situație, RADET Constanța îi invită pe toți restanțierii săi să își achite datoriile pentru a-și asigura necesarul de căldură. Neplata […]
radet constanța