Primăria Cumpăna confundă mall-urile de cumpărături cu molurile portuare. De ce s-a dus Mariana Gâju în China

china mariana haju

Primărița din Cumpăna, Mariana Gâju, se află într-o vizită oficială în China.

Reprezentanții primăriei au transmis, printr-un comunicat de presă, că astăzi au avut loc discuții bilaterale cu reprezentanții primăriei Municipalității Ningbo.

Acestea au cuprins „documentarea si informarea reciproca cu privire la intenția părții chineze de a realiza o serie de investiții majore pe raza teritorială a județului Constanța (mall-urile 3 și 4 din Portul Constanța, centrul de reciclare și transformare integrală a deșeurilor municipale în energie și materiale de construcții, parcul industrial de pe raza comunei Cumpăna).

Reprezentanții Primăriei Cumpăna confundă mall-urile, adică centrele comerciale din care ne cumpărăm mâncare și haine, cu molurile portuare, diguri de piatră construite spre larg, la intrarea într-un bazin portuar, pentru a micșora acțiunea valurilor sau pentru a forma cheuri suplimentare.

Delegatia judetului Constanta este formata din reprezentanti ai Institutiei Prefectului –Judetul Constanta, Consiliului Judetean Constanta, Primariei Municipiului Constanta, C.N. Administratia Porturilor Maritime S.A. Constanta, presedintele Bancii Romano – Chineze.

Biletul de avion pentru o singură persoană a costat 8.984 de lei.

Din delegație face parte și subprefectul Dan Jeacă.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

RADET Constanța atenționează: cine are restanțe nu primește căldură

mar oct. 17 , 2017
RADET Constanța îi atenționează pe toți consumatorii care înregistrează restanțe la plata facturilor că nu vor beneficia de căldură la începerea sezonului de furnizare. Pentru a evita o astfel de situație, RADET Constanța îi invită pe toți restanțierii săi să își achite datoriile pentru a-și asigura necesarul de căldură. Neplata […]
radet constanța

V-ar putea interesa și: