Primăria Eforie reabilitează 35 de străzi prin Programul „Anghel Saligny”

Primăria Eforia reabilitează 35 de străzi prin Programul „Anghel Saligny”
Strada Atlasului din Eforie Sud, aflată în centrul imaginii, este una dintre cele 35 care va fi asfaltată. Foto: Google Earth

Primăria Eforie a obținut finanțare prin Programul Național de Investiţii „Anghel Saligny” pentru reabilitarea a 35 de străzi din Eforie Nord și Eforie Sud. Suma totală atrasă este de 15.227.699 lei.

Primul proiect vizează reabilitare unor drumuri publice în interiorul localității Eforie Nord. Este vorba despre 3.600 de metri liniari. Valoarea totală a obiectivului de investiții (lei cu TVA): 6.934.184 lei. Durata de implementare este de 25 de luni.

Mai jos, lista cu străzile care intră în acest proiect.

Al doilea proiect vizează atât străzi din Eforie Nord, cât și din Eforie Sud. Vorbim aici de o suprafață de 4.275 de metri liniari și de o investiție totală de 8.293.515 lei. Durata de implementare este tot de 25 de luni.

Iată ce străzi sunt propuse pentru reabilitare.

V-ar putea interesa și:

Lista cu cele 107 proiecte de investiții finanțate prin programul Anghel Saligny

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Primăria Eforie reabilitează 35 de străzi prin Programul „Anghel Saligny”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Amenzi de peste 300.000 de lei, aplicate unor firme care se ocupă cu exploatarea agregatelor minerale naturale

Sun Jul 31 , 2022
Poliţiştii de la Investigarea Criminalităţii Economice Constanţa au aplicat amenzi în valoare totală de peste 300.000 de lei unor firme al căror obiect de activitate îl constituie exploatarea şi comercializarea de agregate minerale naturale. O astfel de firmă are activitatea temporar suspendată, după ce controlul a arătat că reprezentanţii ei […]