Primăria impune restricții de circulație în perioada când are loc NEVERSEA

Pe 6 iulie începe NEVERSEA, care durează până pe 9 iulie. Primăria a anunțat că se vor institui mai multe restricții de circulație.  

Constănțenii care locuiesc sau își desfășoară activitatea în zona festivalului  NU SUNT AFECTAȚI de acestea.

„În funcție de valorile de trafic, începând cu data de 4 iulie, se vor impune restricții de circulație pe arterele care conduc către locul de desfăşurare al evenimentului.”, a anunțat instituția.

În perioada 06-09 iulie 2023, accesul pe plajă va fi restricționat prin intermediul barierelor de acces amplasate la intersecția str. Salonic cu str. Yokohama și str. Belvedere, precum și la capătul str. Marinei, restricțiile fiind realizate prin intermediul firmei de pază și al organizatorilor.    

De asemenea, pentru desfășurarea în condiții de fluență și siguranță a traficului rutier, Poliția Rutieră va institui restricții de circulație auto în următoarele intersecții, în perioada 06-09 iulie 2023, după cum urmează:

1.  prelungirea strada Traian cu Valea Portului;

2. Poarta 1 – Port (zona „sens giratoriu”);

3. strada Termele Romane cu b-dul. Elisabeta (zona Poarta 1 Port); în funcție de valorile de trafic și situația operativă, se va institui restricția la intersecția tip sens giratoriu strada Traian cu strada termele Romane;

4. strada Traian cu bulevardul Tomis;

5. strada Negru Vodă cu strada Ecaterina Varga;

6. strada Negru Vodă cu strada Mircea cel Bătrân ;

7. strada Mircea cel Bătrân cu strada Smârdan ;

8. strada Mircea cel Bătrân cu strada Decebal ;

9. strada Mircea cel Bătrân cu strada Eroilor ;

10. strada Bucovina cu strada Eroilor ;

11. strada Marinei segmentul cuprins între Tomis Marina Management și bariera de acces pe Plaja Modern.

În perioada 06-07 iulie 2023, în intervalul orar 16:00-06:00, se vor impune restricții de circulație pe Str. Termele Romane între Str. Traian și sensul giratoriu de la Poarta 1 Port.

Începând cu data de 08 iulie 2023, ora 06:00 și până pe data de 10 iulie 2023, ora 06:00 vor fi impuse restricții de circulație de la sensul giratoriu Poarta 2.

Parcarea autovehiculelor pe bulevardul Elisabeta va fi interzisă pe perioada 04-09 iulie 2023.

Pentru a trece de filtrele instituite de autorități, riveranii trebuie să prezinte fie un act de identitate, un contract de comodat sau unul de închiriere care să ateste domiciliul în zona peninsulară.

Cei care nu pot face dovada domiciliului în perimetrul închis de autorități sunt rugați să se prezinte cu orice act care dovedește rezidența în Zona Peninsulara la punctul de acreditări marcat pe plaja Neversea pentru a ridica permisul de acces.

Programul pentru acreditări pe plaja Neversea este:

  • Luni – 3 iulie – 08:00 – 22:00
  • Marți – Sâmbătă –  4 – 8 iulie –  08:00 – 03:00
  • Duminica – 9 iulie – 8:00 – 22:00

Se interzice accesul taxiurilor, mijloacelor de transport particular (autoturisme, microbuze, maxi-taxi) în interiorul perimetrului de siguranță, cu excepția autobuzelor CT BUS autorizate să efectueze transport public.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Studenții Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” vor face practică marinărească în Marea Mediterană și Marea Neagră

joi iun. 29 , 2023
Nava-școală „Mircea” va pleca luni, 3 iulie 2023, ora 11.00, din portul militar Constanța,  în marșul internațional de instrucție din acest an, având la bord 67 de studenți din anul II de la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” și 12 studenți străini de la academii partenere din Bulgaria (2), Germania […]

V-ar putea interesa și: