Primăria Mangalia a finalizat un nou teren de minifotbal cu covor sintetic și nocturnă

Primăria Mangalia a finalizat, recent, un nou teren de sport, în Parcul „Diana”, destinat tinerilor, dar și adulților iubitori ai fotbalului.

Este vorba despre un teren de minifotbal, amenajat pe o suprafață de 600 mp, lângă cel deja edificat, pe care se poate practica baschet, volei, tenis și alte sporturi.

Noul teren este prevăzut cu covor sintetic, nocturnă, două porți și alte echipamente specifice acestui sport de echipă.

„Terenul de minifotbal din Parcul „Diana” este accesibil iubitorilor de sport, care locuiesc în zona Rozelor, dar și celor din alte cartiere ale orașului. Din păcate, o mare parte din Parcul „Diana” a fost retrocedat, cu ani în urmă, iar Primăria mai deține o suprafață redusă din acest parc, unde, de altfel, am amenajat terenurile de sport”, a declarat primarul Mangaliei, Radu Cristian.

Edilul a mai precizat că, în prezent, se află în execuție lucrările pentru amenajarea bazei sportive cu bazine de înot și terenuri de baschet, handbal și tenis, la fosta bază sportivă „Pescăruș”, obiectiv de investiții finanțat din fonduri nerambursabile UE.

Totodată, în perioada următoare, vor demara lucrările pentru realizarea unei baze sportive moderne, pe amplasamentul fostului stadion, prin fonduri de la CNI.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Teatrul de Stat Constanța reprezintă județul la festivaluri de prestigiu și o face foarte bine

Fri Sep 30 , 2022
Teatrul de Stat Constanța pregătește în această perioadă premiera care va deschide stagiunea teatrală 2022 – 2023 și, tot în această perioadă, participă la festivalurile și manifestările teatrale la care suntem invitați. „Aceste participări la festivaluri reprezintă tot atâtea oportunități de a ne prezenta ca parte a mișcării teatrale din […]