Primăria Mangalia a plătit 100.000 de lei pentru spectacolele de 1 iunie

mangalia 1 iunie

Primăria Mangalia a plătit 100.000 de lei pentru spectacolele de 1 Iunie, la care intrarea este gratuită.

S-au făcut două achiziții: una pentru concertul Andreei Bălan, cealaltă pentru restul de spectacole. Una a fost încheiată cu firma Multimedia Film SRL, din București, cea de-a doua cu Goldstone Films SRL, din Ilfov.

Fiecare dintre contracte are valoarea de 42.000 de lei, fără TVA.

Programul manifestărilor include concerte, spectacole, dar și piese de teatru special concepute pentru cei mici.

Astfel, vineri, 1 iunie, începând cu ora 10.00, pe scena exterioară a Casei de Cultură este programat un concert al cunoscutei artiste Andreea Bălan, în deschidere fiind invitați soliști locali. Atmosfera va fi întreţinută de animatori, clovni şi personaje Disney, cu care copiii se pot fotografia la căsuța special amenajată cu această ocazie. În aceeași zi, pe scena din interiorul Case de Cultură se vor desfășura mai multe piese de teatru atât pentru cei mici, dar și pentru adulți. Începând cu orele 13.00, trupa de teatru ”Miorli” din București va juca piesa „Rapunzel și magia ei”, iar seara, începând cu orele 18.00, publicul spectator va avea ocazia să urmărească piesa de teatru ”Pisica Verde”, jucată de tinerii actori ai Trupei ”Thaliamar” din Mangalia. Evenimentele culturale vor continua în zilele de sâmbătă și duminică, cu alte piese de teatru și momente muzicale susținute de actori ai teatrului ”George Ciprian” din Buzău și Alex Ștefănescu, finalist al unui spectacol de televiziune. Astfel, sâmbătă, 2 iunie, începând cu ora 11.00, pentru micuții orașului, se va juca piesa ”Tinkerbell și Tărâmul de Nicăieri”, iar seara de la ora 19.00, piesa de teatru ”Vicleniile lui Scapin”, cu Vlad Drăgulin în rol principal. Ziua de duminică, 3 iunie, va încheia seria evenimentelor, cu spectacolul de teatru ”Alice în Țara Minunilor”, care va avea loc pe scena Casei de Cultură, începând cu ora 11.00. Seara, începând cu ora 19.00, nouă piese muzicale vor fi puse în scenă de artistul Alex Ștefănescu.

Manifestarea este deschisă publicului larg, astfel că toţi copiii din oraș, alături de părinții și bunicii lor, sunt aşteptaţi în perioada 1 – 3 iunie, la Casa de Cultură, pentru a sărbători, împreună, Ziua Copilului”, au precizat reprezentanții Primăriei Mangalia.


energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.