Primăria Mangalia, plină de datorii, închiriază o scenă cu 65.450 de lei pentru 4 zile

primaria mangalia oraselul copiilor

Ruby, Andreea Bănică, Anda Adam (sus, de la stânga la dreapta), Smiley și Cristian Radu, primarul Mangaliei (jos)

Primăria Mangalia, aflată în topul primăriilor cu cele mai mari datorii din România, organizează, în luna decembrie, „Orășelul copiilor”, și numai pentru închirierea scenei plătește, din bugetul local, 65.450 de lei.

Reprezentanții instituției nu au anunțat câți bani se vor cheltui din bugetul local, adică din banii locuitorilor Mangaliei, pentru acest eveniment. Potrivit datelor oficiale însă, numai închiriatul scenei costă peste 65.000 de lei. Mai exact, 65.450 de lei pentru 4 zile: 2, 9, 16 și 23 decembrie. Firma cu care a fost semnat contractul este din București, Produktiv Assets SRL. În prețul amintit sunt incluse transportul și montajul.

Firma din București este cunoscută după ce a participat la diferite licitații, în Constanța sau în restul țării. În 2015, de exemplu, a ratat la mustață organizarea Revelionului, cu bani de la Primăria Constanța, în fața SC 360 Revolution SRL.

Primăria Mangalia figurează în top 10 al celor îndatorate primării din țară. Pe primul loc în România este Suceava, potrivit unui top al rușinii publicat de Antena 3, iar pe locul al doilea este Mangalia, cu peste 9 milioane de lei datorii.

Orășelul Copiilor” din Mangalia va fi organizat în Parcul Evergreen.

Acolo sunt programate mai multe evenimente, în perioada 2-23 decembrie, în fiecare sâmbătă, începând cu orele 17:00.

Primul care va urca pe scena închiriată cu 65.450 de lei este Smiley. Urmeză Ruby, în data de 9 decembrie, Andreea Bănică, în data de 16 decembrie, și Anda Adam, pe 23 decembrie.

Luna decembrie va fi una plină de evenimente, concepute special pentru toți locuitorii orașului nostru, în prag de sărbători. În Parcul Evergreen toți copiii sunt așteptați cu surprize plăcute, pe tot parcursul lunii. Parcul va fi decorat cu ghirlande luminoase și alte ornamente specifice sărbătorilor de iarnă, precum și cu brazi decorați frumos, care sperăm să fie pe placul tuturor cetățenilor orașului”, a declarat primarul Mangaliei, Radu Cristian.

Radu Cristian este membru PNL și a fost ales primar pentru a doua oară, după ce a câștigat primul mandat ca independent susținut de PSD Constanța, condus atunci de Radu Mazăre și Nicușor Constantinesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.