Primăria Mangalia va implementa catalogul electronic la școlile din oraș

scoala mangalia

Primarul Mangaliei, Radu Cristian, a participat, luni, 11 septembrie, la festivităţile prilejuite de începerea noului an şcolar, organizate la unităţile de învăţământ din localitate. Cu această ocazie, edilul a urat tuturor celor prezenţi succes în noul an şcolar şi a subliniat că Primăria Mangalia încurajează actul educaţional prin acordarea de burse şi organizarea de tabere gratuite pentru elevii cu medii mari.

„În funcţie de resursele bugetare, dorim ca în anii următori să majorăm bursele elevilor şi să acordăm şi alte tipuri de recompense primilor elevi din fiecare clasă”, a subliniat primarul Mangaliei.

Ca element de noutate, el a spus că Primăria Mangalia lucrează la implementarea proiectului de catolog electronic, care ar putea fi valabil încă din acest an şcolar.

„Dorim realizarea unui proiect prin care să amenajăm în fiecare unitate de învăţământ un laborator performant dotat cu tehnologie modernă pentru studierea unor materii precum: biologie, chimie, fizică sau ştiinţe ale naturii”, a completat primarul Mangaliei, Radu Cristian.


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.