Primăria Medgidia a cerut avizul de mediu pentru construirea unei creșe

valentin vrabie, primarul municipiului medgidia
Valentin Vrabie, primarul municipiului Medgidia

Municipiul Medgidia, prin primarul Valentin Vrabie, a solicitat avizul de mediu pentru construirea unei creșe în localitate.

Agenția pentru Protecția Mediului a decis, pe 14 septembrie, că elaborarea planului urbanistic zonal se poate face fără aviz de mediu, pentru că zona studiată în cadrul planului menţionat nu intră sub incidenţa art. 28 din OUG 57/2007 privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei şi faunei sălbatice, cu modificările şi completările ulterioare.

„Publicul poate formula comentarii privind decizia etapei de incadrare pe care le transmite in scris Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta, str. Unirii nr. 23, tel/fax 0241/546696, in termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anuntului.”, a anunțat APM.

PUZ-ul cu pricina privește un lot de pe strada Independenți nr. 12A. Terenul are o suprafață de 5.080 mp si este proprietate privată a Primăriei Municipiului Medgidia. Zona de studiu are o suprafață totală de 13.500 mp.

Creșa va avea două etaje, o suprafață desfășurată de 2409 metri, va dispune de alei de acces și spații verzi.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Constanța interzice traficul auto pe bulevardul Tomis pentru un concert, meciuri de șah și demonstrații de box

vin sept. 16 , 2022
Bulevardul Tomis devine pietonal sâmbătă și duminică, a anunțat Primăria Constanța. Sâmbătă, de la ora 17:00, DJ MK33 & No Parachute vor cânta pe bulevard. Duminică, de la ora 14:00, iubitorii de sport pot participa la un turneu de șah, demonstrații de box, tir și baschet.   „Pentru ca să […]
bd tomis

V-ar putea interesa și: