Primăria Medgidia a pregătit o mulțime de evenimente pentru copii de ziua lor

Primăria Medgidia vă invită miercuri, 01 iunie 2022, să participați la o amplă serie de manifestări dedicate „Zilei Internaționale a copilului”.

Activitățile vor debuta la ora 10.00 cu mult așteptata inaugurare a Parcului „Imum”.

Programul va continua începând cu ora 16.00 în Parcul „1 Mai” (zona skate) și va cuprinde atât activități interactive cât și locuri de joacă gonflabile, eroi de desene animate, mascote, animatori, cabine fotografice, cinema în aer liber și disco party.

Seara va fi presărată cu o serie de concerte susținute de artiștii Yny Sebi, Juno și Cyutz și momente artistice ale trupelor de dans „The Fighters” și „Revolution family”.

Pe tot parcursul evenimentului, participanții vor beneficia de înghețată gratuită!


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Primăria Medgidia a pregătit o mulțime de evenimente pentru copii de ziua lor

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Gazele din Marea Neagră ajung pentru circa 19 ani și ne vor face independenți față de Rusia

joi mai 26 , 2022
Rezervele de gaze naturale din Marea Neagră, estimate la circa 200 de miliarde de metri cubi, ar acoperi consumul intern actual al României pe o perioadă de circa 19 ani, spune Dan Bădin, partener Servicii Fiscale, Deloitte România. De asemenea, vor avea un aport suplimentar la PIB de peste 70 […]
exploatare gaze

V-ar putea interesa și: