Primăria Medgidia continuă demersurile pentru aducerea de gaze naturale în satele Valea Dacilor și Remus Opreanu

gaze

Consilierii locali din Medgidia au aprobat, în ianuarie 2020, realizarea obiectivului de Investiții ,,Extindere rețea distribuție gaze naturale în satele Remus Opreanu și Valea Dacilor aparținătoare municipiului Medgidia, județul Constanța”.

În februarie 2021, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a anunța publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru înființarea rețelei de distribuție gaze naturale medie presiune și racorduri de gaze naturale în UAT Medgidia sat Valea Dacilor și sat Remus Opreanu.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului pe strada Unirii nr. 23 şi la Primăria Medgidia, cu sediul pe strada Decebal, nr. 35.

Obiectivul de investiție – extinderea rețelei de distribuție gaze naturale în satul Remus Opreanu are o valoare totală de 7.263.900 lei fără TVA, din care 7.118.622 lei fără TVA  – reprezentând 98% contribuția UAT Medgidia, iar extinderea rețelei de distribuție gaze naturale în satul Valea Dacilor are o valoare totală de 11.648.911 lei fără TVA, din care 11.415.933 lei fără TVA  – reprezintă 98% contribuția UAT Medgidia. Consiliul Local al Municipiului Medgidia va preda cu titlu gratuit terenurile pentru extinderea rețeiei iar concesionarul Distrigaz Sud Rețele S.R.L. va putea racorda viitorii potențiali solicitanți la obiectivele/sistemele ce se vor realiza în cadrul investiției, cu respectarea legislației aplicabile în domeniul gazelor naturale.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.