Primăria Medgidia dezinfectează toate unitățile de învățământ și toate instituțiile publice

Pentru prevenirea, combaterea și limitarea răspândirii infecțiilor cu virusul COVID-19, Primăria Municipiului Medgidia vă informează că începând de astăzi, 17 martie 2020 până sâmbătă, 21 martie 2020, se desfășoară activitatea de DEZINFECȚIE la TOATE UNITĂȚILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT și INSTITUȚIILE PUBLICE de pe raza unității administrativ teritoriale a municipiului Medgidia.
Substanțe folosite: BIONET A 15.

„Toate produsele sunt avizate de Ministerul Sănătății și se găsesc în nomenclatorul substanțelor avizate în profilaxia sanitar-umană din România.”, spun reprezentanții Primăriei Medgidia.

Produsele utilizate nu pun în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii și nu produc un impact negativ asupra mediului, făcând parte din grupa a III-a de toxicitate.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Trei străzi din Constanța devin artere cu sens unic

Tue Mar 17 , 2020
Trei străzi din municipiul Constanța devin artere cu sens unic începând de joi, 19 martie 2020. Este vorba despre strada Dumbrava Roșie pe care se va circula dinspre bulevardul Mamaia spre strada Mircea cel Bătrân și de strada Bogdan Vodă pe care se va institui sens unic, dinspre strada Mircea […]