Primăria Medgidia începe distribuirea de ajutoare alimentare pentru categoriile cele mai defavorizate

Primăria Medgidia
Sediul Primăriei Municipiului Medgidia

Începând de miercuri, 21 decembrie 2022, Primăria Municipiului Medgidia va demara campania de distribuire a ajutoarelor alimentare provenite din stocurile de intervenție comunitare destinate categoriilor de persoane cele mai defavorizate din România, conform O.U.G nr. 84/21.05.2020 privind stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării Programului „Ajutorarea Persoanelor Defavorizate” POAD, astfel:

O cutie cu alimente are următorul conținut:

  1. Făină (1  kg) – 5 pachete
  2. Mălai (1  kg) – 4 pachete
  3. Paste făinoase (o pungă  de 400 g) – 2 bucăți  
  4. Ulei (1 litru ) – 4 sticle  Zahăr (1  kg) – 2 pachete  
  5. Orez (1  kg) – 4 pachete  
  6. Conservă carne de vită (o cutie de 300g) – 5 cutii  
  7. Conservă carne de porc (o cutie de 300g) – 3 cutii  
  8. Conservă pate de ficat porc (o cutie de 200g) – 5 cutii
  9. Compot de fructe (un borcan/o cutie 720 ml) – 2 bucăți

Categoriile beneficiare de aceste alimente sunt: persoanele care primesc alocație pentru susținerea familiei conform Legii 277/2010 cu modificările și completările ulterioare şi persoanele beneficiare de ajutor social conform Legii nr. 416/2001 cu modificările și completările ulterioare.  

Alimentele se vor distribui din str. Independenței, nr. 65 A – Sala de Sport a Școlii I. L. Caragiale, Medgidia, județul Constanța, de luni până vineri, între orele 09.00 -13.00, doar în baza actului de identitate.

Beneficiarii sunt răspunzători pentru transportul ajutoarelor către locuinţe.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Șeful Serviciul de Informaţii şi Securitate din Republica Moldova: „Întrebarea nu este dacă Federaţia Rusă va face o nouă ofensivă spre teritoriul Republicii Moldova, dar când se va întâmpla acest lucru”

mar dec. 20 , 2022
Serviciul de Informaţii şi Securitate (SIS) din Republica Moldova a venit, luni seara, cu precizări, după ce şeful său, Alexandru Musteţea, a declarat într-un interviu că Federaţia Rusă ar avea în plan să invadeze ţara la începutul anului 2023, în funcţie de evoluţiile războiului din Ucraina, un scenariu pe care […]

V-ar putea interesa și: