Primăria Medgidia își premiază cetățenii cu până la 1.000 de lei

Primăria Medgidia își premiază cetățenii cu până la 1.000 de lei

Primăria Municipiului Medgidia continuă tradiția demarată încă din anul 2017 de a premia CETĂȚENII MAJORI, TINERII PROASPĂT CĂSĂTORIȚI și cuplurile care au aniversat NUNTA DE ARGINT și NUNTA DE AUR în decursul anului 2022.

Astfel, în perioada 13 – 15 aprilie 2022, beneficiarii au fost răsplătiți cu diplome, buchete de flori și sumele aferente.

Beneficiarii premiilor NUNTĂ DE AUR și NUNTĂ DE ARGINT, care au depus solicitări, au primit LA DOMICILIU premiile aferente. Modificarea Statutului Municipiului Medgidia, în anul 2017, prin hotărâre de Consiliu Local, a permis premierea până în acest moment a unui număr de: 1132 cetățeni majori; 768 cupluri tineri căsătoriți; 426 cupluri nuntă de argint; 339 cupluri nuntă de aur.

Aceștia au beneficiat de premii în valoare de 500 lei, 1500 lei, respectiv 1000 lei.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Oil Terminal, precizări importante privind activitatea de administrare

vin apr. 15 , 2022
Oil Terminal a anunțat că, prin hotărârea Adunării Generale Ordinare a Acționarilor din 1 aprilie au fost numiți 5 administratori provizorii, cu o durată a mandatului de 4 luni. În data de 07.04.2022 societatea a depus la ONRC documentele necesare înregistrării administratorilor, conform prevederilor legale in vigoare. In aceeași data […]
oil terminal

V-ar putea interesa și: