Primăria Medgidia premiază CETĂȚENII MAJORI, TINERII PROASPĂT CĂSĂTORIȚI și cuplurile care au aniversat NUNTA DE ARGINT și NUNTA DE AUR

Primăria Municipiului Medgidia continuă tradiția demarată încă din anul 2017 de a premia CETĂȚENII MAJORI, TINERII PROASPĂT CĂSĂTORIȚI și cuplurile care au aniversat NUNTA DE ARGINT și NUNTA DE AUR.

„Din păcate, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19, administrația locală nu a mai putut organiza nici anul acesta evenimente festive pentru a sărbători așa cum se cuvine astfel de momente importante din viața comunității noastre.”, spun reprezentanții primăriei.

Astfel, în perioada 14 – 15 decembrie 2021, în intervalul orar 10.00-16.00, beneficiarii care au depus solicitări în acest sens, pot ridica premiile de la Centrul de Informare Cetățeni, aflat în curtea interioară a Primăriei.

Menționăm că beneficiarii premiilor NUNTĂ DE AUR, care au depus solicitări, vor primi LA DOMICILIU diplomele, buchete de flori și sumele aferente.

În cazuri speciale, la solicitarea beneficiarilor, Primăria Municipiului Medgidia poate distribui, la domiciliul acestora, premiile aferente. Solicitările pot fi făcute la numărul de telefon 0241 812 300, interior 147 sau pe pagina de facebook a instituției Primăria Municipiului Medgidia.

Modificarea Statutului Municipiului Medgidia, în anul 2017, prin hotărâre de Consiliu Local, a permis premierea până în acest moment a unui număr de :

  • 1070 cetățeni majori;
  • 745 cupluri tineri căsătoriți;
  • 408 cupluri nuntă de argint;
  • 303 cupluri nuntă de aur.

Aceștia au beneficiat de premii în valoare de 500 lei, 1500 lei, respectiv 1000 lei.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Reîncepe distribuirea tichetelor valorice pentru vaccinarea completă

lun dec. 13 , 2021
Direcția Generală de Asistență Socială Constanța anunță că, începând de mâine, 14 decembrie, persoanele care s-au vaccinat cu schema completă de vaccinare împotriva virusului SARS-COV-2 (două doze de vaccin Astra Zeneca, Moderna sau Pfizer sau o doză Johnson&Johnson) în perioada 03.09.2021- 31.10.2021 exclusiv de către echipele de vaccinare de la […]

V-ar putea interesa și: