Primăria Medgidia premiază tinerii proaspăt căsătoriți și cuplurile care au aniversat nunta de argint sau de aur

Continuând tradiția demarată încă din anul 2017, începând cu data de 13 aprilie 2020, CETĂȚENII MAJORI, TINERII PROASPĂT CĂSĂTORIȚI și cuplurile care au aniversat NUNTA DE ARGINT și NUNTA DE AUR vor beneficia de premiile oferite de administrația publică locală.

Începând de luni 13 aprilie, până miercuri 15 aprilie 2020, între orele 12.00 -16.00, beneficiarii care au depus solicitări în acest sens, pot ridica premiile de la casieria primăriei, camera 16.

În cazuri speciale, la solicitarea beneficiarilor, Primăria Municipiului Medgidia poate distribui, la domiciliul acestora, premiile aferente. Solicitările pot fi făcute la numărul de telefon 0241.812.300, interior 147 sau pe pagina de facebook a instituției www.facebook.com/PrimariaMunicipiuluiMedgidia/.

Modificarea Statutului Municipiului Medgidia, în anul 2017, prin hotărâre de consiliu local, a permis premierea până în acest moment a:
– 614 cetățeni majori;
– 576 cupluri tineri căsătoriți;
– 242 cupluri nuntă de argint;
– 212 cupluri nunta de aur.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vasile Astărăstoae: Covid-19, penultimul loc în topul cauzelor deceselor din 2020

sâm apr. 11 , 2020
Vasile Astărăstoae, medic legist român, fost președinte al Colegiului Medicilor din România și fost rector al Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, a publicat un text în care analizează numărul deceselor puse pe seama Covid-19. Acesta subliniază că, la nivel mondial, noul coronavirus reprezintă penultima cauză […]

V-ar putea interesa și: