Primăria Mircea Vodă, amendată cu 100.000 de lei de Garda de Mediu Constanța

Primaria Mircea Voda a fost amendata cu 100.000 lei pentru nerespectarea masurilor stabilite la controlul anterior, realizat in data de 31.08.2022.

La acea data, au fost identificate trei zone cu depozitari ilegale de deseuri, fiind stabilite masuri de salubrizare a terenurilor.

Pana la data controlului din 15 noiembrie 2022 au fost igienizate partial doar doua amplasamente constatandu-se ca pe terenul din localitatea Satu Nou au fost depozitate alte deseuri de catre firma de constructii care realizeaza lucrari in comuna. Pe langa amenda de 100.000 lei aplicata primariei, comisarii au sanctionat si constructorul cu amenda de 100.000 lei, a anunțat Steluță Popescu, șefa Gărzii de Mediu Constanța.

Verificările s-au efectuat ca urmare a unui reportaj TV.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident între un autotren și o autoutilitară pe Autostrada Soarelui

mie nov. 23 , 2022
Pe autostrada A2 București – Constanța, la km 197, pe sensul către București, a avut loc miercuri o coliziune față-spate între un autotren și o autoutilitară. Potrivit primelor informații, în urma accidentului, o persoană a rămas încarcerată. Este vorba de unul din șoferi. Este conștient, dar are mai multe traume. […]

V-ar putea interesa și: