Primăria modifică traficul rutier în stațiunea Mamaia

Pentru a elimina deficiențele circulației rutiere existente la intare în stațiunea Mamaia, în special în perioada sezonului estival, Primăria Municipiului Constanța a luat decizia resistematizării intersecției bulevardelor Mamaia și Aurel Vlaicu. 

Astfel, începând cu data de 4 mai 2022, echipele Confort Urban vor începe lucrările de modificare a intersecției și de amenajare a noului sens giratoriu.

Această resistematizare va conține două variante de fluxuri auto, care se vor institui în funcție de perioadă : sezon estival (cu flux prioritar pe direcția b-dul Aurel Vlaicu – Navodari) și extrasezon. 

Rugăm participanții la trafic să manifeste atenție sporită și să circule cu viteză redusă în perioada executării lucrărilor de modificare a intersecției. 

Precizăm că aceasta reprezintă doar o primă etapă dintr-un proiect complex care cuprinde și resistematizarea intersecției bulevardelor Al. Lăpușneanu și Aurel Vlaicu (actualul sens giratoriu de la „Păpădie”), măsură ce va fi pusă în practică după terminarea sezonului estival. 

Toate aceste măsuri, corelate cu lucrările din cadrul proiectului „Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, între Gara CFR și Stațiunea Mamaia“, urmăresc fluidizarea traficului rutier pe cele trei bulevarde importante ale Constanței: Alexandru Lăpușneanu, Aurel Vlaicu și Mamaia.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Noutăți referitoare la concediile medicale pentru însoțitorii pacienților oncologici și pentru părinții copiilor aflați în carantină sau izolare

Mon Apr 18 , 2022
Începând cu data de 16 aprilie 2022, au intrat în vigoare prevederile Legii 24/2022 care reglementează concediul și indemnizația pentru îngrijirea persoanelor cu afecțiuni oncologice în vârstă de peste 18 ani, precum prevederile privind concediul medical pentru supravegherea și îngrijirea copilului cu vârsta până în 18 ani, pentru care s-a dispus măsura carantinei […]
copii-ucraina-cancer

V-ar putea interesa și: