Primăria Municipiului Constanța continuă programul de reabilitare a tramei stradale

Primăria Municipiului Constanța continuă programul de reabilitare a tramei stradale

Lucrările de modernizare a pavajului avansează în ritm susținut pe marile bulevarde: pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de  strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis și pe porțiunea cuprinsă între strada Poporului și bulevardul Mamaia a bulevardului Tomis.

Conform graficului de lucru, în această săptămână, echipele SC Confort Urban SRL vor acționa cu utilaje de asfaltare pe bulevardul Tomis, între strada Poporului și strada Nicolae Iorga, pe strada Farului, între bulevardul Tomis și bulevardul Alexandru Lăpușneanu și în zona de acces în Complexul Sportiv „Gheorghe Hagi”.

Se va decoperta zona carosabilă pe strada Salcâmilor, tronsonul delimitat de strada Poporului și strada Farului și pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, porțiunea cuprinsă între bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Farului.

Pe strada Nicolae Kirculescu din cartierul Compozitorilor continuă amenajarea infrastructurii rutiere iar pe terenul delimitat de străzile Dionisie cel Mic și Ștefăniță Vodă o nouă parcare prinde contur.

Pentru creștere siguranței pe drumurile publice, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii. De asemenea, se montează indicatoare rutiere în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare.  

Leave a Reply

Your email address will not be published.