Primăria Municipiului Medgidia aduce lumina sfântă acasă

Din cauza restricțiilor impuse în această perioadă de Ordonanțele Militare, care interzic deplasarea la cimitir, și pentru că înțelegem cât de important este pentru fiecare să duceți Lumina Sfântă la mormintele celor dragi, în noaptea Învierii Domnului, Primăria Municipiului Medgidia, prin Direcția de Gestionare a Domeniului Public și Privat, va face acest lucru pentru dumneavoastră.

Astfel, după ce va fi luată Lumina Sfântă de la Catedrala Sfinții Apostoli Petru și Pavel, o echipă formată din angajați ai DGDPP se va deplasa la Cimitirul Ortodox al municipiul Medgidia pentru a aprinde la fiecare mormânt câte o lumânare pentru sufletele celor care au trecut la Domnul.

„Sperăm ca acest gest să vă aducă liniște și împăcare sufletească, având în vedere că și cei dragi nouă și trecuți în neființă vor primi Lumina de la Mormântul Sfânt.”, au precizat reprezentanții Primăriei Medgidia.


Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

VIDEO Polițiști atacați în plină stradă. Arestări pentru ultraj

Sat Apr 18 , 2020
Incidente incredibile în Hunedoara. Mai multe echipaje ale poliției au fost atacate de locuitorii unui cartier, iar două mașini ale instituției au fost vandalizate. „Intervenția polițiștilor era una de verificare a respectării deplasării spațiul public pe parcursul stării de urgență. Aceștia au identificat o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, […]