Primăria Năvodari a încercat să explice de ce l-a invitat pe Vali Vijelie la Zilele Orașului

Primarul Florin Chlearu și manelistul Vali Vijeli

Primăria Năvodari a încercat să explice de ce l-a invitat pe Vali Vijelie la Zilele Orașului. A încercat, dar n-a reușit.

A reușit însă să facă iar mișto de cei care au atras atenția asupra subiectului, spunând, în glumă, că ar fi încercat să aducă mai mulți maneliști, dar erau ocupați.

„Dacă a organiza un concert cu Ștefan Bănică Jr înseamnă că manelizăm Zilele Orașului Năvodari, atunci ne cerem scuze. Probabil că nu ne pricepem foarte mult la muzică… Din ce știm noi, Ioana Ignat Band, Fuego, Ionuț Dolănescu, Balkan, Iuliana Zlatov, Renata Jager sau Iuliana Pușchilă abordează alt gen de muzică decât manele. Dar poate greșim… În spirit de glumă, recunoaștem că am încercat să aducem mai mulți maneliști, dar erau sub contract la Neversea și Electric Castle și probabil la Untold 🙂 În cadrul evenimentului Zilele Orașului Năvodari vor interpreta și artiști locali, năvodăreni care au nevoie de susținerea și aprecierea noastră. Să-i încurajăm! Primăria a căutat să asigure o varietate de genuri și gusturi muzicale și considerăm că nu este normal să etichetăm oamenii în funcție de muzica pe care o ascultă.”, a postat primăria pe Facebook.

O precizare: nu cred că cineva a etichetat oamenii în funcție de muzica pe care o ascultă. Primăria Năvodari face acest lucru, prin explicație.

Replicile nu au întârziat să apară.

„Păi, n-ați explicat nimic cu postarea asta. La miștouri suntem buni toți. Vali Vijelie cât a costat, de exemplu?”, a întrebat Cătălin.

„Stimate domn, vor fi 19 artiști și formații care vor cânta la eveniment, iar dvs vorbiți de unul singur. Vi se pare corect să generalizați în asemenea proporții?”, a venit răspunsul primăriei.

Primăria plătește pentru aceste spectacole cel puțin 135.000 de lei fără TVA, din bugetul localității. Detalii AICI.

Vali Vijelie și Nicu Paleru au mai fost invitați la Zilele Orașului, anii trecuți. Am solicitat personal detalii despre acest lucru (cine i-a invitat, cine a decis, cât costă) dar nu ni s-a răspuns niciodată.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Accident cu șase răniți la Topraisar, trafic blocat

lun iul. 22 , 2019
În urmă cu puțin timp, a avut loc un accident pe DN 38, km 15+384, la intrarea în localitatea Topraisar. Au fost implicate 3 autovehicule, rezultând 6 răniți, din care unul se pare că este în stare gravă. Circulația este blocată în ambele sensuri pentru efectuarea măsurătorilor de către Poliția […]

V-ar putea interesa și: