Primăria Năvodari a invalidat aproape 40% din semnăturile inițiativei #fărăpenali

Primăria Năvodari, condusă de Florin Chelaru, actual PSD, fost PNL, a invalidat aproape 40% din semnăturile inițiativei #fărăpenali.

„Astăzi, membrii USR Năvodari au recuperat prima serie depusă din dosarele cu listele de susținători ale inițiativei #fărăpenali de la Primăria Năvodari, unde au fost înregistrate pentru atestarea domiciliului și calitatea de cetățean cu drept de vot. Dintre cele 1385 de semnături, primăria nu a validat decât 842, fără specificarea unei motivații legale care să justifice măcelărirea dreptului de expresie al năvodărenilor care doresc o schimbare în România.”, au precizat reprezentanții USR Constanța.

Reprezentanții partidului au cerut în mod oficial o motivare pentru anularea fiecărei semnături, urmând sa continue lupta pentru modificarea Constituției, fiindcă aproape 40% din semnăturile oamenilor integri care s-au săturat de corupție și utilizarea discreționară a banului public au fost anulate.

„Acesta este respectul pe care instituția condusă de primarul PSD Florin Chelaru îl oferă cetățenilor ei.”, au conchis aceștia.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Primarul Daniel Georgescu, din Limanu, nu mai are bani pentru a plăti utilitățile la sediul Poliției, dar cheltuie sume fabuloase pentru concerte

Sat Sep 15 , 2018
Primarul Daniel Georgescu, din comuna Limanu, a plătit o sumă fabuloasă, din bani publici, evident, pentru a organiza ziua comunei. Potrivit datelor furnizate de portalul de licitații publice, Primăria Limanu a făcut două plăți, în valoare de 134.950, respectiv 134.800 lei, fără TVA. În total, 321.002 lei, adică circa 70.000 […]
daniel georgescu