Primăria Năvodari a invalidat aproape 40% din semnăturile inițiativei #fărăpenali

Primăria Năvodari, condusă de Florin Chelaru, actual PSD, fost PNL, a invalidat aproape 40% din semnăturile inițiativei #fărăpenali.

„Astăzi, membrii USR Năvodari au recuperat prima serie depusă din dosarele cu listele de susținători ale inițiativei #fărăpenali de la Primăria Năvodari, unde au fost înregistrate pentru atestarea domiciliului și calitatea de cetățean cu drept de vot. Dintre cele 1385 de semnături, primăria nu a validat decât 842, fără specificarea unei motivații legale care să justifice măcelărirea dreptului de expresie al năvodărenilor care doresc o schimbare în România.”, au precizat reprezentanții USR Constanța.

Reprezentanții partidului au cerut în mod oficial o motivare pentru anularea fiecărei semnături, urmând sa continue lupta pentru modificarea Constituției, fiindcă aproape 40% din semnăturile oamenilor integri care s-au săturat de corupție și utilizarea discreționară a banului public au fost anulate.

„Acesta este respectul pe care instituția condusă de primarul PSD Florin Chelaru îl oferă cetățenilor ei.”, au conchis aceștia.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primarul Daniel Georgescu, din Limanu, nu mai are bani pentru a plăti utilitățile la sediul Poliției, dar cheltuie sume fabuloase pentru concerte

sâm sept. 15 , 2018
Primarul Daniel Georgescu, din comuna Limanu, a plătit o sumă fabuloasă, din bani publici, evident, pentru a organiza ziua comunei. Potrivit datelor furnizate de portalul de licitații publice, Primăria Limanu a făcut două plăți, în valoare de 134.950, respectiv 134.800 lei, fără TVA. În total, 321.002 lei, adică circa 70.000 […]
daniel georgescu

V-ar putea interesa și: