Primăria Năvodari ignoră drepturile copiilor

navodari loc de joaca copii

Drepturile copiilor nu sunt respectate la Năvodari. Este concluzia clară și dureroasă a Instituției Avocatului Poporului, pe care însă Primăria Năvodari o ignoră.

După șapte luni de când Primăria Năvodari a fost sesizată de către Instituția Avocatului Poporului să demareze de urgență procedura de amenajare a locului de joacă din Parcul Central, astfel încât să fie respectate standardele de calitate, nimic nu s-a remediat, spun reprezentanții USR.

„În continuare, copiii noștri sunt în pericol să se accidenteze pentru că locul de joacă este construit direct pe pavele și nu pe dale de cauciuc așa cum este normal. Ce înseamnă “de urgență” pentru Primăria Năvodari, dacă au lăsat să treacă șapte luni și nu au făcut nimic? Și mai ales, cum poți să construiești un loc de joacă nesigur pentru copii?”, întreabă aceștia, retoric.

Useriștii subliniază că astăzi este Ziua Mondială pentru Drepturile Copiilor și insistă să-i reamintească primarului Florin Chelaru, PSD, că și copiii năvodareni au drepturi care trebuie respectate.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Scădere importantă a constănțenilor internați din cauza covid

Sat Nov 20 , 2021
În ultimele 24 de ore s-a înregistrat o scădere importantă a constănțenilor internați de covid. În acest moment, sunt 322 de persoane internate, la nivelul județului Constanța, potrivit Prefecturii. La raportarea de ieri erau însă 353. Paturile pentru tratarea bolnavilor COVID-19 sunt distribuite astfel: Spitalul Municipal Medgidia (160 – 76 […]