Primăria orașului Ovidiu invită toți copiii la Casa lui Moș Crăciun

Primăria Orașului Ovidiu invită toți copiii la Casa Moșului în perioada 07 – 22 decembrie 2023, zilnic între orele 16:00 și 20:00.

O puteți găsi în sediul primăriei, la parter, în sala de oficiere a cununiilor civile.

Aici vor trăi emoția întâlnirii cu Moșul și vor primi dulciuri și poze gratuite cu acesta.

„Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm de magia sărbătorilor!”, le transmite Primăria Ovidiu copiilor.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sindicaliștii au protestat, Guvernul a decartat

joi dec. 7 , 2023
Blocul Național Sindical informează că astăzi, 07 decembrie 2023, președintele României, Klaus Werner Iohannis, a semnat Decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanței Guvernului nr. 21/2023 pentru modificarea și completarea Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative cu impact în […]

V-ar putea interesa și: