Primăria Ovidiu introduce conceptul Kiss&Go pentru siguranța copiilor

În perioada imediat următoare, la inițiativa primarului George Scupra, în orașul Ovidiu va fi introdus conceptul Kiss&Go.

Acest proiect își propune o mai bună fluidizare a traficului auto din zona școlilor și o siguranță mai mare pentru copii.

Vor fi amenajate refugii auto, marcate corespunzător, unde părinții care aduc copii la școală cu mașina vor parca aproximativ un minut, timp în care aceștia coboară din mașină pe trotuar și intră în curtea școli, fără ca părinții să mai fie nevoiți să coboare din mașină și nici să blocheze traficul. Zona va fi dotată cu semne rutiere, camere video și treceri de pietoni.

Primul proiect de acest gen va fi implementat pe strada Primăverii, unde în vecinătate există școală, grădiniță și club sportiv.

Totodată, se va realiza un scuar pe axul străzii pentru delimitarea benzilor și vor fi plantați copaci.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Constanța a finalizat o nouă parcare, dar mașinile blochează în continuare trotuarele

mar mart. 14 , 2023
Primăria Constanța a anunța că o nouă parcare destinată riveranilor a fost finalizată în Inel 2 și a trimis câteva fotografii cu ea. În imagini se vede însă clar că mai multe mașini blochează trotuarele, deci pietonii sunt nevoiți să meargă pe șosea. Este semn că parcarea este neîncăpătoare și […]
parcare-inel-2-constanta-1

V-ar putea interesa și: