Primăria Ovidiu investește în sport. Iată care sunt rezultatele

Primaria din Ovidiu a demarat, acum doi ani, proiectul ”Investim in performanta”, Atunci, la Club Sportiv Ovidiu erau legitimati aproximativ 50 sportivi la ramura de fotbal, acum sunt peste 380 sportivi legitimati la 7 ramuri sportive (fotbal, rugby, box, haltere, handbal, dans sportiv si baschet).

Ultimele performante notabile au fost castigarea de titlu national de rugby in 7 cu echipa CS Ovidiu (Petcu Cosmin, Scarlat Ilie, Radu Razvan, Bucuresteanu Andrei, Dobre Marius, Cojocarul Nicolae, Toma Eugen, Blejdan Robert, Plava Robert, Ciovanu Sebastian, Burlacel Stefan , Tache Andrei, Neagu Andrei, Simionescu Luca ) antrenata de Bogdan Cristea. Din aceasta echipa de campioni 2 sportivi (Veru Sebastian si Manu Adrian) de la CS Ovidiu vor participa in perioada 18-22 iunie la Turneul International de Rugby in 7, reprezentand echipa nationala de rugby U15 a Romaniei , care se va desfasura in Franta.

O alta sectie care este in continua dezvoltare si care in ultima perioada a adus medalii la mai multe categorii de varsta este sectia de box. In perioada 24-30 mai la Campionatul National de cadeti desfasurat la Braila, sportivul de la CS Ovidiu – Regep Tatar a obtinut medalia de bronz. Iar Hasan Genghiz, component si al lotului national la box de la CS Ovidiu, la Turneul International ”Centura Deltei” la care au participat reprezentanti din 7 tari sportivul din Ovidiu a castigat medalia de bronz.

”Investitiile au fost canalizate pe infrastrucura si aici putem spune ca sala de sport din Ovidiu este una la standarde care indeplinesc toate conditiile pentru desfasurarea de orice tip de concursuri si competitii, sala fiind dotata cu tribune noi cu 150 locuri , tabela electronica multifunctionala, vestiare, sala de forta , sala de box si sala de haltere. Celelalte investitii au fost repartizate pentru a sustine din punct de vedere logistic tot ceea ce a fost nevoie pentru a obtine performanta si anume echipamente sportive, costuri privind deplasarile sportivilor in tara si medicamentatie. Suntem incantati ca in fiecare an ca reusim sa aducem performanta sportive in Ovidiu castigand titluri locale, judetene si nationale”, a declarat George Scupra, primarul Ovidiu.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Claudiu Palaz le cere parlamentarilor să renunțe la pensiile speciale

Wed Jun 17 , 2015
  Claudiu-Iorga Palaz, vicepresedinte al PMP si presedinte al Organizatiei Judetene Constanta, face un apel catre toti parlamentarii Constantei, atat ai PSD-UNPR, cat si ai PNL, pentru a iesi public cu un comunicat din partea lor, prin care sa mentioneze ca nu-si vor ridica pensiile nesimtite votate in Parlament. Puteți […]