Primăria Ovidiu la momentul bilanțului

Primarul din Ovidiu, George Scupra (dreapta) în platoul Tomis TV

Primarul orașului Ovidiu, George Scupra, a fost recent invitatul emisiunii Punctul pe i, la Tomis TV, pentru a prezenta bilanțul anului 2022.

Edilul a vorbit despre proiectele derulate pe parcursul anului, despre stadiul acestora, dar și despre ce planuri.

A abordat toate temele de interes pentru comunitate, de la investiții în infrastructură, sprijinul pentru cei nevoiași, atragerea de fonduri europene, târgul de Crăciun.

A vorbit și despre lucrurile care ar trebui schimbate pentru a eficientiza administrația.

Emisiunea poate fi urmărită mai jos.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Primăria Ovidiu la momentul bilanțului

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Programul casieriilor RAJA în perioada sărbătorilor de iarnă

mie dec. 21 , 2022
RAJA S.A. aduce la cunoștință tuturor abonaților că, și în perioada sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou, activitatea structurilor care asigură continuitatea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare se desfășoară în regim continuu. Apelurile către numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924 vor fi preluate non- stop. Echipele de intervenție RAJA sunt […]
casierie raja

V-ar putea interesa și: