Primăria Ovidiu organizează două spectacole de excepție VIDEO

Primăria Ovidiu organizează două spectacole de excepție, pe 31 iulie și 1 august.

Sâmbătă, 31 iulie, orchestra simfonica a Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța va oferi un concert de muzica pop-rock-simfonica, o reinterpretare a celor mai celebre șlagăre din repertoriul internațional.

Vor mai urca pe scenă: Theo Rose, Alessia, Yuka, Hari Gromosteanu, Elisa Scupra, Flori Gartu, Berbec Andrei.

Duminică, 1 august, Nicolae Botgros împreună cu orchestra „Lăutarii” din Chișinău vor susține un super spectacol avându-l ca invitat pe renumitul artist si compozitor Gheorghe Zamfir.

Vor mai urca pe scenă: Antonia, Stefania Narenji, Ansamblul „Dobrogeanca”, Ansamblul „Armanamea”, Ansamblul „Balkaneros”, Ansamblul „Qanara” și alți invitați surpriză.

Ambele spectacole vor avea loc în parcul Faleza Lac, pe scena plutitoare.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Persoană înecată în Șantierul Naval Midia

mar iun. 29 , 2021
Militarii de la ISU Dobrogea intervin la o persoană înecată în șantierul nava Midia Năvodari. „Am primit un apel 112 potrivit căruia o persoana s-ar fi aruncat de pe o navă la schimbul de tură.”, spun reprezentanții ISU. La fața locului au ajuns 14 pompieri, 3 autospeciale de scafandri, o […]

V-ar putea interesa și: