Primăria Ovidiu vă invită la „Târgul Național de Produse Tradiționale”

Sunteți un producător agricol din Dobrogea? Sunteți un consumator care dorește să cumpere produse tradiționale, proaspete și autentice?

În ambele cazuri, trebuie să știți că în perioada 8 – 10 septembrie are loc prima ediție (ediție pilot) a „Târgului Național de Produse Tradiționale”.

Evenimentul este organizat de Asociația Țăranii Dobrogeni, în parteneriat cu Inomar Cluster, Universitatea Ovidius, Constanța, Federația Națională a Producătorilor de Produse Tradiționale, Primăria Ovidiu si Moesis by Angelo.

Târgul Național de Produse Tradiționale, ediția I, se va desfășura în municipiul Constanța, pe platforma Facultății de Șiințe ale Naturii și Științe Agricole, Universitatea Ovidius, zona Campusului universitar (platforma/parcarea din fața corpului B, Aleea Universității nr. 1).

În cadrul târgului vor participa producători, membri ai Federației Naționale a Producătorilor de Produse Tradiționale, din județele, Alba, Arad, Sibiu, Maramureș, Oradea, Suceava, Hunedoara, Vâlcea, Bistrița, București, Dolj, Sălaj, Argeș.

Pe durata celor trei zile de desfășurare a evenimentului vor avea loc spectacole/reprezentații artistice ale etniilor dobrogene.

„Va invitam sa va alaturati demersului nostru, participand cu produsele dvs reprezentative/locale in cadrul evenimentului. Targul Național de Produse Tradiționale, ediția I, Constanța poate deveni unul din evenimentele fanion ale Dobrogei, îmbogățind cu noi oportunități de sprijin producatorii/fermierii din regiune si oferind consumatorilor produse naturale, de buna calitate”, au precizat reprezentanții Primăriei Ovidiu.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Firma care dă de mâncare bolnavilor constănțeni este din București și a făcut profit de 1 euro pe minut

Fri Sep 1 , 2017
Firma care dă de mâncare bolnavilor constănțeni este din București și face profit de 1 euro pe minut Firma Arimex Comexim 200 SRL, care dă de mâncare bolnavilor din Constanța, a fost implicată recent într-un scandal monstru, după ce Protecția Consumatorilor a găsit în depozitele sale aproape o tonă de […]