Primăria Peștera a premiat tinerii și bătrânii. FOTO. VIDEO

pestera

Un moment emoționant a avut loc, recent, în comuna Peștera.

Primăria din localitate a continuat, și după demisia primarului Valentin Vrabie, să aibă grijă de locuitorii săi. Astfel, reprezentanții autorității locale i-au premiat pe tinerii care au împlinit vârsta majoratului, pe și pe cei care împlinesc 25 sau chiar 50 de ani de căsătorie.

Cei care au împlinit 18 ani au primit câte 300 lei din, cuplurile care au aniversat 25 ani de căsnicie au primit 500 de lei, iar ei care au aniversat o jumătate de secol de viață împreună au fost recompensați cu 1.000 de lei.

Premiile au fost înmânate de viceprimarul Tudorel Grosu, care ca ocupa postul de viceprimar și dacă alegerile vor fi câștigate de candidatul independent Marius Petre.

La eveniment a participat și fostul primar Valentin Vrabie.

”Sper să rămâneți uniți și să continuați să investiți în educația tinerilor. Eu așa am gândit și acum sunt mândru să observ că avem cei mai frumoși și inteligenți tineri din județ. Poate am lăsat unele lucruri deoparte, unele lucruri materiale, dar mi s-a părut mai important să am grijă de educație”, a spus acesta.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Găini ouătoare pentru familii nevoiaşe din Dobrogea

Tue Apr 26 , 2016
600 de găini ouătoare şi 600 kg de furaj vitaminizat au fost oferite din partea companiei DB Schenker Logisctics Romania, ca dar pentru sărbătorile pascale, unui număr de 12 familii nevoiaşe din judeţul Constanţa. Pentru al doilea an consecutiv, compania DB Schenker Logistics Romania ofera sprijin familiilor din mediul rural, […]

V-ar putea interesa și: