Primăria Peștera continuă investițiile în educație

pestera copii (2)

Pentru cei care administrează comuna Peștera, educație este o prioritate. Acest lucru nu este o simplă declarație, ci se traduce prin fapte.

Astfel, de Ziua Copilului, autoritățile locale le-au pregătit copiilor o surpriză: uniforme școlare nou-nouțe pentru toți elevii din clasele I – VIII, dar și pentru cei care vor intra în clasa pregătitoare.. Gestul nu a venit din senin, ci în urma unui sondaj pe care directorul de atunci al școlii, Marius Petre, l-a inițiat, și pe care l-a discutat cu viceprimarul Tudorel Grosu. Uniformele constă în fustă, vestă și cravată pentru fetițe și pantaloni, vestă și cravată pentru băieți.

“Ne-am gândit să le oferim o ținută tip, o uniformă. Nu am vrea să ne întoarcem în timp, ci le oferim o ținută aparte, care să ne reprezinte ca și comunitate, pentru ca oriunde se duc, sau orcine vine în comuna Peștera să vadă că acești copii merg la școală. 450 de copii beneficiază de aceste cadouri, începând de la grădiniță până la clasa a 8-a. Am luat în calcul și copiii care termină clasa a 8-a, dar și pe cei de la grupele terminale de la grădiniță”, a explicat viceprimarul comunei Peștera, Tudorel Grosu

.

“Anul trecut am întrebat copiii ce-și doresc ei și în proporție de 90% copiii și-au dorit ceva care să-i facă unici, care să-i facă distinși printre toți elevii din acești județ. E un cadou care astăzi devine realitate”, a spus Marius  Petre.

Costumele au fost prezentate de către copii, în cadrul unui spectacol, chiar de ziua lor.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

PMP refuză PNL

Sat Jun 11 , 2016
În urma speculațiilor apărute în presă, prin care reprezentanții Partidului Național Liberal vorbesc despre o așa-zisă alianță PNL-PMP, biroul de presă al PMP precizarea că partidul Constanța susține crearea unei majorități în Consiliul Județean alături de PSD și ALDE, care să ducă la promovarea și dezvoltarea județului Constanța. ”Președintele PMP, […]