Primăria Peștera investește, locuitorii beneficiază

statie autobuz pestera (1)

Primăria Peștera a construit stații de autobuz în satele Izvoru Mare și Ivrinezu Mare.

Locuitorii i-au spus primarului Marius-Liviu Petre, din campania electorală, că este nevoie de o asemenea investiție. Oamenii își doreau ca atât ei, dar mai ales copiii care așteaptă microbuzele care îi duc la școală, în Peștera sau în Medgidia, să fie adăpostiți de soare și vânt.

„Până acum acolo nu erau stații de autobuz. Oamenii așteptau în ploaie, vânt sau zăpadă. Noi am construit o structură metalică pe care am montat panouri de plastic rezistente la razele soarelui dar și la precipitații. Avem o stație de autobuz în Izvoru Mare lângă Cișmea și cea de a doua este în Ivrinezu, chiar în centrul satului, la intersecție. Investiția e minoră – mai puțin de 2000 lei pentru ambele stații. Oamenii așteaptă acolo microbuzul de la ora 5.00 până la ora 19.00 și mă bucur că am putut să le împlinim dorința”, a spus primarul Marius-Liviu Petre.

Pentru a eficientiza costurile, dar și pentru a folosi forță de muncă locală, reprezentanții autorității locale au decis construirea lor în regie proprie.

Investițiile vor continua. Oamenii spun că este nevoie de încă două stații, una în Peștera și una în Ivrinezu Mic, așa că reprezentanții primăriei vor stabili, împreună cu ei, locul cel mai potrivit și se vor apuca de construit.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Caruselul Cooltural continuă în Mamaia. Ce puteți vedea în weekend

vin iul. 22 , 2016
Festivalul Verii 2016 – Carusel Cooltural vă invită, în această seară, la un experiment extraordinar: o întoarcere către suflet şi originile emoţiei, către muzica cultă a lumii, interpretată de profesionişti din toate colţurile ţării, sub bagheta celebrului dirijor Cristian Florea (Spania), pe scena montată special la Piaţeta Casino din Mamaia. […]

V-ar putea interesa și: