Primăria Peștera oferă 1.500 de lei fiecărui nou-născut

comuna peștera județul constanța

Primăria și Consiliul Local Peștera oferă câte 1.500 de lei pentru fiecare nou născut.

Decizia a fost luată de către consilierii locali, în ședința din 28 ianuarie 2019, și se aplică pentru copii născuți începând din anul 2019.

Există și câteva condiții pentru a putea beneficia de acest ajutor. În primul rând, cel puțin unul dintre părinți să aibă domiciliul pe raza comunei Peștera. În al doilea rând, părintele copilului să depună cerere la Primăria Peștera în termen de maxim 60 de zile de la nașterea copilului.

„Stimulentul financiar se oferă pentru achiziția produselor de igienă și îngrijire, îmbrăcăminte, hrană etc., în conformitate cu nevoile identificate de părinte pentru nou-născut. Beneficiarul (părintele) se obligă ca în 30 de zile de la primirea stimulentului financiar să prezinte la Primăria Peștera documentele justificative privind cheltuielile efectuate.”, au precizat reprezentanții Primăriei Peștera.

Primăria Peștera este condusă de către primarul Marius Petre. Acesta a câștigat alegerile ca independent, ulterior s-a înscris în PSD. Marius Petre a fost directorul școlii din localitate și este doctor în istorie.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Avarie RAJA pe strada Nicolae Iorga din municipiul Constanța

Thu Feb 7 , 2019
Pentru remedierea unei avarii survenită astăzi – 07 februarie 2019, la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de pe strada Nicolae Iorga, din municipiul Constanța, s-a impus restricționarea traficului auto, pe tronsonul cuprins de bulevardul Tomis şi strada Ion Lahovari cu sensul de mers către bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, în intervalul […]
raja