Primăria Peștera oferă 1.500 de lei fiecărui nou-născut

comuna peștera județul constanța

Primăria și Consiliul Local Peștera oferă câte 1.500 de lei pentru fiecare nou născut.

Decizia a fost luată de către consilierii locali, în ședința din 28 ianuarie 2019, și se aplică pentru copii născuți începând din anul 2019.

Există și câteva condiții pentru a putea beneficia de acest ajutor. În primul rând, cel puțin unul dintre părinți să aibă domiciliul pe raza comunei Peștera. În al doilea rând, părintele copilului să depună cerere la Primăria Peștera în termen de maxim 60 de zile de la nașterea copilului.

„Stimulentul financiar se oferă pentru achiziția produselor de igienă și îngrijire, îmbrăcăminte, hrană etc., în conformitate cu nevoile identificate de părinte pentru nou-născut. Beneficiarul (părintele) se obligă ca în 30 de zile de la primirea stimulentului financiar să prezinte la Primăria Peștera documentele justificative privind cheltuielile efectuate.”, au precizat reprezentanții Primăriei Peștera.

Primăria Peștera este condusă de către primarul Marius Petre. Acesta a câștigat alegerile ca independent, ulterior s-a înscris în PSD. Marius Petre a fost directorul școlii din localitate și este doctor în istorie.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avarie RAJA pe strada Nicolae Iorga din municipiul Constanța

joi feb. 7 , 2019
Pentru remedierea unei avarii survenită astăzi – 07 februarie 2019, la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de pe strada Nicolae Iorga, din municipiul Constanța, s-a impus restricționarea traficului auto, pe tronsonul cuprins de bulevardul Tomis şi strada Ion Lahovari cu sensul de mers către bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, în intervalul […]

V-ar putea interesa și: