Primăria Peștera s-a pregătit pentru începerea școlii

scoala pestera (14)

Primăria Peștera acordă o importanță deosebită educației. Nici nu se putea altfel, actual primar, Marius-Liviu Petre, fiind fostul director al școlii din localitate.

Ajuns edil, acesta și-a fixat, ca prioritate zero, educația. Așa se face că în această vară s-au efectuat toate lucrările necesare pentru ca elevii să învețe în aceleași condiții excelente cu care au fost obișnuiți în ultimii ani.

”Ne-am ocupat în primul rând să igienizăm spațiile școlare, să le aducem în cele mai bune condiții, iar începând cu data de 1 septembrie, cadrele didactice, care au revenit după o binemeritată vacanță, se ocupă de pregătirea spațiilor interioare”, a precizat primarul Marius-Liviu Petre.

Efortul autorităților se vede. Școala generală din Peștera a fost menționată de către inspectorul general școlar Gabriela Bucovală ca fiind în topul celor mai îngrijite școli din județ. Efortul are și rezultate concrete: notele bune și rezultatele la concursuri și competiții școlare obținute.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Anunț important pentru elevii din Peștera

Wed Sep 7 , 2016
Primăria Peștera anunță elevii care frecventează ciclul de învățământ liceal și postliceal că sunt așteptați la sediul Primăriei Peștera pentru a intra în posesia abonamentelor pe ruta Izvoru Mare/Peştera/Ivrinezu Mic/Ivrinezu Mare/Poligon – Medgidia, după următorul program: – Joi, 08 septembrie 2016, intre orele 9-15; – Vineri, 09 septembrie 2016, intre […]