Primăria Poarta Albă nu cheltuie banii pe beculețe de Crăciun

delicoti vasile, primar poarta alba
Primarul din Poarta Albă, Vasile Delicoti

De doi ani, Primăria Poarta Albă nu a mai achiziționat beculețe și luminițe pentru sărbătorile de iarnă, preferând să redirecționeze banii spre alte achiziții importante.

Cu toate acestea, luminile de sărbători nu au lipsit și nu vor lipsi nici în acest an.

Acestea vor fi amplasate de-a lungul drumului național care străbate localitatea Poarta Albă dar și în Cartierul Via și la Nazarcea (Galeșu).

Sărbătorile de iarnă sunt așteptate cu nerăbdare de copiii din Poarta Albă. Pentru aceștia, pe 6 decembrie, Moș Nicolae va aprinde aceste luminițe în orășelul copiilor ce va fi amenajat în parcul din centrul comunei.

„Contractul de fidelitate cu Moș Crăciun este în vigoare așa că cei aproximativ 800 de copii, de la grădiniță și până la clasa a VIII-a, vor primi daruri. Moșul va trece prin unitățile de învățământ după 6 decembrie și va împărți cadouri”, a spus Vasile Delicoti, primarul comunei Poarta Albă.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

VIDEO. Microrezervația Constanța se schimbă la față: voliere interactive, maimuțe, pădure dobrogeană

Fri Nov 24 , 2017
Microrezervația din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, adică de la Delfinariu, cum o știe toată lume, se va schimba la față. Detalii despre cum va arăta aceasta ne oferă directorul instituției, Adrian Bîlbă. La finalul acestui articol puteți urmări un interviu video pe această temă. „Avem în plan […]
lemurieni