Primăria și Confort Urban demontează dispozitivele de blocare a parcărilor

Dispozitivele de rezervarea a parcării trebuie să respecte un anumit model. Cele folosite până acum, care blochează locul de parcare, nu mai pot fi folosite.

Primăria Constanța și Confort Urban au început să demonteze dispozitivele care nu respectă modelul agreat.

În plus, unele dintre acestea erau ridicate în timpul zilei, deși o hotărâre de consiliu local spune că, în timpul zilei, locurile închiriate de la primărie pot fi folosite de oricine.

Mai jos puteți vedea imagini surprinse azi de un constănțean.

Sursă video: Facebook/Infotrafic A2 și Constanța/Emin Denisleam

Reamintim că anul trecut a fost aprobat Regulamentul de organizare și funcționare a parcărilor publice din municipiul Constanța care prevede semnalizarea locului de parcare prin marcaje speciale, indicatoare și panouri informative.

Cei care au închiriat locuri de parcare în acest an trebuie să respecte acest regulament, cu care au fost, implicit, de acord.

Dispozitivele pentru semnalizarea locurilor de parcare trebuie să respecte anumite caracteristici: plăcuțele vor fi confecționate din tablă neagră de 2 mm, vopsite cu grund și vopsea galbenă. Inscripționarea se va face cu vopsea de culoare neagră cu caractere de 3 cm iar sintagma „rezervat” va fi boldată. Sub numărul de autorizație se va lipi o bandă reflectorizantă de 5/33 cm. Plăcuțele vor fi realizate și montate de către orice entitate autorizată în acest sens și vor fi montate la intrarea pe locul de parcare, conform schiței eliberate de către administratorul parcării.

Direcția Generală Poliția Locală Constanța vă roagă să sesizați orice aspect legat de ocuparea domeniului public cu diverse obiecte la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro. Prin semnalarea acestor situații, sprijiniți echipajele operative aflate în teren să pună în practică mult mai repede măsurile legale ce se impun.

Primăria mai spune că ocuparea domeniului public cu diverse obiecte pentru semnalizarea locului de parcare constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 500-1000 lei pentru persoane fizice și între 1000 și 2500 lei pentru persoanele juridice.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Primăria și Confort Urban demontează dispozitivele de blocare a parcărilor

  1. Poate vede (daca i se da voie) politia locala si tablele cu care se rezerva locurile sefutilor de la comandamentul marinei, baza logistica, academia navala de pe str fulgerului. Si tot la comandamentul flotei isi spala masinile in curte iar apa se deverseaza(curge) pe str dezrobirii. Halal respect din partea marinaretilor

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Deputatul Lucian Lungoci îl ia la mișto pe primarul Vergil Chițac: „E ca în bancul de la Radio Erevan”

Wed Feb 2 , 2022
Lucian Lungoci, parlamentar PSD, nu a pierdut ocazia să puncteze, într-un ton ironic, o nouă poticneală, ca s-o numim așa, a primarului Vergil Chițac. Declarațiile sunt cu atât mai interesante cu cât despre Lucian Lungoci se spune că ar putea fi un foarte bun contracandidat pentru actualul primar la viitoarele […]
lungoci-lucian-psd