Primăria spune că mulți dintre noi, constănțenii, suntem nesimțiți

Primăria Constanța spune că depune eforturi pentru a face curățenie în oraș, dar că nu reușește de fiecare dată pentru că mulți dintre noi, locuitorii municipiului, dăm dovadă de o „nesimțire care depășește orice limită”.

Echipele Direcției Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanța, ale operatorului de salubrizare, precum și persoanele care beneficiază de venitul minim garantat mătură și spală străzile, trotuarele, piețele, zonele de promenadă, locurile de joacă atât din Constanța, cât și din stațiunea Mamaia.

Totodată, se curăță și piesele de mobilier urban – bănci, pavilioane, coșuri de gunoi sau scrumiere stradale.

„De cele mai multe ori, munca echipelor de curățenie este, însă, în zadar, pentru că nesimțirea unora dintre noi depășește orice limită, ne comportăm ca și când nu am dori ca în Constanța să existe nimic frumos, decent și demn de un oraș turistic. În loc să aruncăm resturile în locurile special amenajate, preferăm să facem acest lucru oriunde altundeva: pe străzi, în parcuri, în apa lacului sau a mării sau la locurile de joacă, distrugem piesele de mobilier urban și mâzgălim fără milă fațadele blocurilor. Putem avea un oraș curat, verde și sănătos doar printr-un efort comun. Păstrați curățenia!”, au transmis reprezentanții primăriei, printr-un comunicat de presă.


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

2 comentarii

  • nici nu era nevoie sa spuna asta primaria E de ajuns sa te uiti in jurul tau Se stie ca in constanta calitatea oamenilor lasa de dorit Imultirea rapida a unei etnii , invazia de mina de lucru de prin anii 70-80 , stamutarea la oras a fostlor oieri din cauza asupririi comuniste a dus la o diluare puternica a calitatii cetatenilor constanteni Cine e nascut crescut aici si are o anumita virsta sie despre ce vorbesc

  • intr-un studiu national de acum citiva ani cu tema responsabilitatii civice a cetatenilor marilor orase de la noi primele erau cele din ardeal ( brasov,oradea, cluj ) urmate de banat ( timisoara, arad ) apoi nordul moldovei cu iasi si muntenia subcarpatica iar la urma noi cu capitala in frunte si sudul tarii (constanta,caiova ploiesti ) Nu-mi amintesc cu exactitate toate dar le-am enumerat pe cele mai importante

Leave a Reply

Your email address will not be published.