Primăria Techirghiol a scos la pensie un utilaj vechi de 50 de ani

tractor techirghiol (2)Primaria Techirghiol a decis iesirea la pensie a utilajului Ifron, care timp de peste 25 de ani a contribuit decisiv la ceea ce a insemnat intretinerea domeniului public din orasul Techirghiol.

Acest utilaj are o vechime de peste 50 de ani, fiind preluat de Primaria Techirghiol imediat dupa Revolutia din 1989 de la fosta Societate de Imbunatatiri Funciare.

„Chiar daca era un utilaj specific agriculturii, in toti aceasti ani Ifron a luat parte la toate actiunile necesare intretinerii domeniului public si nu numai. In perioadele cu zapezi mari Ifronul a fost cel care a deschis drumul utilajelor. Iesit de mult din termenul de garantie utilajul a continuat sa lucreze pentru locuitorii orasului. Locul sau in parcul auto al Primariei Techirghiol a fost luat deja de un alt utilaj”, a anuntat primarul Iulian Soceanu.

Noul tractor cu remorca a fost achizitionat de Primaria Techirghiol cu aproximativ 150.000 de lei, bani din taxele si impozitele locale. Noul utilaj va continua munca facuta pana acum de batranul Ifron.

tractor techirghiol (1)

„Reinnoirea parcului auto al Primariei Techirghiol a fost si este unul din obiectivele mele, astfel incat sa avem la nivelul orasului utilaje care sa poata interveni prompt atunci cand situatia o cere. Masina pentru ridicarea gunoiului a fost primul pas, a urmat acest nou tractor cu remorca folosit pentru intretinerea domeniului public si vom continua cu achizitionarea unei masini pentru maturat strazile”, a mai spus primarul.

Articole recente

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.