Primăria Valu lui Traian construiește o școală nouă și un after-school. Investiție de peste 16 milioane lei

Fotografie cu rol ilustrativ

În comuna Valu lui Traian se va construi o școală nouă. Primăria a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru execuție lucrări, achiziție utilaje și echipamente tehnologice pentru construire școală cu clasele grupa 0-grupa VIII, sală de educație fizică și sport, spațiu pentru after-school, anexă spațiu tehnic și împrejmuire în cartierul tineretului – zona F, în comuna Valu lui Traian, județul Constanța.
 
Atribuirea a avut loc pe 15 decembrie, însă rezultatul final a fost publicat, conform licitatiapublica.ro, la data de 29 decembrie 2021.
 
Proiectul propune următoarele categorii de lucrări:

a. Lucrări de construire corpuri noi de clădire – corp C1, corp C2 și corp C3

b. Amenajări exterioare

În ceea ce privește prima categorie de lucrări, prin prezentul proiect se propune construirea a trei corpuri de clădire, corp C1, C2 și C3 propus.

Corpul C1 de clădire, care va avea destinația de școală, este alcătuit din 3 tronsoane de clădire, separate de rost seismic, regim de înălțime P+2E, structură în cadre din beton armat, acoperiș tip terasă necirculabilă.

Corpul C2 de clădire propus va avea destinația de sală de sport, regim de înălțime Parter înalt, structură în cadre din beton armat-corpul de vestiare și anexe și stâlpi din beton armat și grinzi metalice-sala de sport propriu-zisă.

Corpul C3 de clădire propus va avea destinația de Spațiu tehnic, regim de înălțime Parter, structura în cadre din beton armat, acoperiș tip sarpanta.

În ceea ce privește a doua categorie de lucrări, prin prezentul proiect se propun următoarele amenajări:

– trotuare de gardă și alei pietonale;
– jardiniere exterioare;
– platforme carosabile;
–platforma de deșeuri împrejmuită cu sursă de apă și sifon de pardoseală;
– amenajare teren de sport exterior, inclusiv împrejmuire;
– ziduri de sprijin în interiorul parcelei;
– împrejmuire teren cu soclu și stâlpi din beton armat+panouri metalice, h max=2,00 m.
 
Valoarea finală a investiției este de 16.788.807 lei, iar firma câștigătoare este Bau Klincher Art SRL, din București.

Vă recomandăm și: Primăria Valu lui Traian a obținut 8 milioane lei pentru iluminat public în zona F


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Superstiții și tradiții de Revelion

vin dec. 31 , 2021
Revelionul este întâmpinat cu diverse obiceiuri în diferite țări. În România, se spune că pentru a alunga spiritele rele, noul an trebuie întâmpinat cu zgomot și bucurie. În anumite zone ale țării, oamenii obișnuiesc să țină în buzunar o căpățână de usturoi pentru a se proteja de forțele răului pe […]

V-ar putea interesa și: