Primărie amendată pentru că a tăiat opt copaci

Primaria Silistea a fost amendata cu 10.000 lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 24/2007 privind administrarea spatiilor verzi din intravilanul localitatilor.
Pentru solutionarea unei petitii cu privire la taierea unor copaci de pe strada Cismelei, s-au efectuat verificari in comuna Silistea.

S-a constatat ca aspectele reclamate se confirma si ca au fost taiati 8 arbori (salcii) crescuti in apropierea cursului nepermanent de apa Silistea, pe un teren apartinand domeniului public al primariei.

Fapta contravine prevederilor Legii 24/2007 si se sanctioneaza cu amenda cuprinsa intre 1.000 lei si 10.000 lei.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

MedLife a accesat un credit sindicalizat în valoarea de 228 milioane de euro de la un grup de bănci coordonat de BCR

mie dec. 14 , 2022
MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România și singura companie cu capital românesc din topul operatorilor de servicii medicale private, anunță semnarea unui credit sindicalizat în valoarea totală de 228 milioane de euro pentru refinanțarea și majorarea creditului sindicalizat existent cu suma de 50,7 milioane de euro. Noile fonduri […]

V-ar putea interesa și: