Primarul Chițac a demascat ipocrizia PSD. Liderul consilierilor social democrați a pierdut o bună ocazie să tacă VIDEO

Ședința de Consiliu Municipal Constanța a fost gazda unei dispute verbale între primarul Vergil Chițac și liderul consilierilor municipali PSD, Costin Răsăuțeanu.

Totul a pornit de la un proiect prin care primarul le cerea consilierilor să voteze un proiect privind privind aprobarea achiziției serviciilor de asistență și reprezentare juridică în vederea apărării intereselor Municipiului Constanța prin primar, ale Primarului municipiului Constanța și ale Consiliului local al municipiului Constanța. E a doua oară când s-a încercat trecerea proiectului.

Costin Răsăuțeanu a intervenit și a cerut administrației locale să fie mai transparentă, pentru a evita situațiile litigioase.

„Peste 2.200 de procese, de litigii, pe care Primăria le-a născut în ultimii doi ani de zile, nu poate să fie un obiect pe care noi să-l susținem.”, a spus PSD-istul.

Vergil Chițac i-a adus aminte acestuia că în 2019 Primăria Constanța a avut 2.331 de litigii.

„Dacă noi am greșit, înseamnă că dumneavoastră nu trebuie să greșiți în continuare. Puteți să fiți mai transparent, mai eficient, mai corect, să mediați, să dialogați mai bine decât am făcut noi”, a replicat Răsăuțeanu.

Primarul își făcuse însă temele. I-a amintit și de anul 2018, când Costin Răsăuțeanu era, ca și în 2019, viceprimar al Constanței. I-a mai spus că, evident, dreptul la justiție nu poate fi îngrădit.

„Putem preveni. Mulțumesc”, a conchis rapid Răsăuțeanu, pentru a ieși din această situație neplăcută pentru PSD.

V-ar putea interesa și:

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Administrația locală din Constanța anunță construirea unui drum nou

Thu Aug 4 , 2022
Conducerea primăriei Constanța a avut o întâlnire cu ministrul Vasile Dîncu și cu oficiali ai Ministerului Apărării Naționale în care s-a convenit realizarea proiectului de infrastructură rutieră ce vizează prelungirea străzii Barbu Șt. Delavrancea, în paralel cu străzile Baba Novac și Ștefăniță Vodă. Investiția necesită avizarea traversării mai multor terenuri […]