Primarul Chițac anunță că schimbă regulamentul parcărilor și că nu va neglija vocea constănțenilor (ca până acum)

vergil chitac parcare
Vergil Chițac, primarul Constanței. În spatele său este locul unde a anunțat că va construi o parcare supraetajată

Primarul Chițac a anunțat pe o pagină de socializare că schimbă regulamentul parcărilor și că nu va neglija vocea constănțenilor (ca până acum).

„Dragi constănțeni, așa cum am promis, am reunit reprezentanții partidelor politice din Consiliul Local, în două întâlniri succesive, pentru a modifica Regulamentul parcărilor publice din Constanța.”

Chițac nu a vrut să schimbe regulamentul, care a fost în vigoare timp de circa un an și jumătate, dar presiunea constănțenilor, a mediului de afaceri și al consilierilor de opoziție și-a spus cuvântul.

Iată câteva dintre modificările propuse, așa cum au fost anunțate de primarul PNL.

  • Se menține gratuitatea parcării, în intervalul orar 19:00-09:00, în weekend și de sărbătorile legale;
  • Se introduc noi abonamente pentru zona 0 și zona 1, abonamente zilnice și săptămânale, la valori mult mai mici decât dacă s-ar plăti tariful orar;
  • Se introduc abonamente anuale pentru toate zonele.

„Nu vom neglija însă vocea dumneavoastră, a tuturor constănțenilor. Înainte de a fi supus aprobării consilierilor locali, forma modificată a regulamentului va fi supusă dezbaterii publice. În câteva zile, proiectul va fi urcat pe site-ul Primăriei Constanța.”, a mai spus primarul.

Consultarea publică este o obligație legală.

Viceprimarul Florin Cocargeanu a anunțat mai multe schimbări. Detalii, în articolul de mai jos.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Viceprimarul Cocargeanu anunță că mașinile hibrid vor putea parca gratuit în Constanța

joi aug. 11 , 2022
Viceprimarul USR Florin Cocarganu a anunțat că, după o lungă perioadă de așteptare, proiectul consilierilor USR și PNL, de modificare a regulamentului parcărilor, va fi urcat în consultare publică. Principalele modificări: parcarea gratuită între orele 19 și 9 pe tot parcursul anului parcare gratuită în week-end (1.09-31.05) stațiunea Mamaia se […]

V-ar putea interesa și: