Primarul Chițac face un regulament și pentru cimitire

Primarului Vergil Chițac îi plac regulamentele. După cele privind parcarea, accesul în zona peninsulară, etc., acum este preocupat de unul privind organizarea și funcționarea cimitirelor de pe raza municipiului Constanța.

Primăria Municipiului Constanța aduce la cunoștință publică, în conformitate cu prevederile art. 7 al Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea și funcționarea cimitirelor de pe raza municipiului Constanța.  

Proiectul de hotărâre poate fi consultat, începând cu data de 20.07.2022, pentru o perioada de 30 de zile lucrătoare, pe site-ul instituției www.primaria-constanta.ro la secțiunea „De interes public-Transparență decizională pe Legea nr. 52/2003-informare și consultare publică”.  

În temeiul prevederilor art. 7, alin. (4) din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, până la data de 31.08.2022, se pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice.  

Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi transmise în scris:  

  • Prin poștă, la sediul Direcției Generală Gestionare Servicii Publice, str. Mihăileanu nr.10  
  • Prin email, la adresa E-mail: servicii.publice@primaria-constanta.ro  

Materialele transmise vor purta mențiunea: Recomandare la proiectul pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea și funcționarea cimitirelor de pe raza municipiului Constanța.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Primarul Chițac face un regulament și pentru cimitire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SEAS 2022. „Goi pușcă”, la Teatrul de Vară Soveja

mie iul. 20 , 2022
SEAS 2022 – Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului a programat astăzi comedia „Goi pușcă”. O puteți vedea începând cu ora 21.00, sunteți invitați la Teatrul de Vară Soveja pentru a viziona o comedie spumoasă a Teatrului de Stat Constanța. Biletele se pot achiziționa de pe https://www.mystage.ro/. Se pot cumpăra și […]

V-ar putea interesa și: