Primarul Chițac felicită Asociația Constanța Altfel pentru că a blocat construirea unui bloc de 18 etaje. Decizia nu este definitivă

vergil chitac

Primarul Vergil Chițac a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că este mândru de Asociația Constanța Altfel și de foștii săi colegi „care duc mai departe lupta cu aberațiile urbanistice care au mutilat municipiul în ultimii 20 de ani.”

„Ultima lor victorie anulează, cel puțin în primă instanță, construirea în Faleză Nord a unui bloc de 18 etaje. Felicit constănțenii care au avut curajul de a contesta astfel de agresiuni ale investitorilor și încrederea de a implica asociația în aceasta luptă.”, scrie Vergil Chițac pe pagina sa.

De fapt, nu suntem siguri că mesajul a fost scris chiar de primar, acesta a anunțat public faptul că mai multe persoane au acces la contul său și postează mesaje în numele său.

Alcor Merchant SRL este deținută de doi cetățeni italieni și un român: Marchetti Angelo – 60% din acțiuni, Piccin Maurizio – 20%, Bîrcă Cristian – 20%.

Primarul Chițac a fost președintele Asociației Constanța Altfel. Din echipa de conducere făceau parte Felicia Ovanesian, actual city manager, și Bogdan Kircorian, care acum este șef serviciu Cartierul Social Henri Coandă.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bianca, o fată de 15 ani din Focşani, a murit după ce medicii i-au pus trei diagnostice în patru zile. Mama: „Toată noaptea am stat lângă ea, cu mâna în mâna ei”

vin nov. 4 , 2022
Bianca, o fată de 15 ani din Focşani a murit după ce medicii i-au pus trei diagnostice în patru zile. Familia e hotărâtă să depună plângere la poliţie şi la Colegiul Medicilor pentru a afla de ce a murit copilul lor şi, mai ales, dacă putea fi salvat, anunță ObservatorNews. […]

V-ar putea interesa și: