Primarul Chițac felicită elevii de la Școala Gheorghe Țițeica, dar refuză să pună în executare o hotărâre judecătorească și le taie banii

Moș Crăciun a ajuns mai devreme la Căminul pentru persoane vârstnice din Constanța. Cei 181 de bunici cazați aici au primit astăzi darurile pregătite de copiii de la Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica” și de cercetașii de la „Dacia Pontica”, a anunțat Primăria Constanța.

Pe lângă cadourile alese cu grijă, micuții au trimis și câteva rânduri scrise din inimă.

„În mijlocul seniorilor s-a aflat astăzi și primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, care a vrut să le transmită personal cele mai bune urări.”, spune sursa citată.

„Ceea ce au făcut acești copii este extraordinar. Mesajele lor sincere, cuvintele frumoase pe care le-au așternut pe hârtie valorează enorm pentru bunicii de aici. Le doresc tuturor sănătate multă și Crăciun fericit!”, a declarat primarul Chițac.

Tot primarul refuză să pună în aplicare o hotărâre judecătorească, definitivă și irevocabilă, prin care Școala Gheorghe Țițeica trebuie să intre în posesia unor spații aflate acum la Colegiul Tehnic Tomis, lipit de școală. Spații care i-ar fi ajutat pe elevi să învețe în condiții mai bune și, poate, să aibă cursuri de dimineață, nu și de după-amiază.

Tot primarul a propus consilierilor să taie banii pentru elaborarea de documentații tehnico-economice pentru reabilitarea mai multor instituții de învățământ, printre care și școala menționată, dar și Colegiul Mihai Eminescu, Școala Remus Opreanu, Colegiul Carol I,  Colegiul Mircea cel Bătrân, și mai multe grădinițe.

Reamintim că, la începutul acestui an școlar, profesorii de la Țițeica au organizat o grevă japoneză. Nu au cerut nimic pentru ei, ci numai pentru elevi. Detalii aici: Profesorii de la Gheorghe Țițeica au făcut grevă japoneză pentru binele elevilor. Petiție către Primăria Constanța și consilierii locali

Campania „Dar de Crăciun pentru bunicii tăi” a fost  derulată de D.G.A.S. Constanța cu sprijinul Asociației de Părinți a Școlii Gimnaziale nr. 30 „Gheorghe Țițeica” și al Organizației naționale a Cercetașilor României – Dacia Pontica.  

Vă recomandăm și:

Școala „Gheorghe Țițeica”, singura școală gimnazială din România premiată de Ambasada Marii Britanii

Primăria Constanța e pe butuci. Chițac dă bani pe luminițe, dar taie de la învățământ, spații verzi, parcări, Cazinou. Gaură de 128 milioane lei

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Unde puteți dona lucruri pentru locatarii din blocul groazei

Tue Dec 21 , 2021
Primăria Constanța a pus la dispoziție un spațiu în Pavilionul Expozițional (bulevardul Mamaia, nr.331 A) pentru victimele incendiului din noaptea de 15 spre 16 decembrie. Aici pot fi lăsate donații pentru cei 250 de oameni, adulți și copii, afectați.  Ieri a fost deschis un cont bancar pentru familiile afectate de […]